Może chodzi Ci o romans, też było mi fajnie ją wy... ekhm... wykorzystać
Ale jako fabularna to nie za bardzo...
Jan Jansen - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Zgadzam się z Quessirem, ale Viconia też jest niezła...
Pod względem fabuły, jest najlepszym z bohaterów
Uważam go za najciekawszą postać w grze.
Jan Jansen jedna z najfajniejszych postacie w grze.
Jego teksty o rzepie, np. [niezydentyfikowany odgłos:P] odbiła mi się rzepa [czyt. ziepa], kłotnie z innymi NPC-ami dodały grze wiele humoru. Oprócz tego jest niezłym magiem i dzięki swoim wynalazkom - niezłym złodziejem. Polecam Jana Jansena i piwo z rzepy!! 
Wszystko co powinno być powiedziane w tym temacie zostało już powiedziane. Ja dodam tylko, że bardzo mi się podobała misja gdy trzeba było pomóc lubej Jansena (a raczej córce lubej Jansena
)
Użytkownik Mathew dnia Oct 17 2006, 07:06 PM napisał
Świetne połączenie maga i złodzieja. Szkoda że nie da się z nim romansować jestem ciekaw jakby to wyglądało
A w neverwinter Nights spotka łem jakiegoś Jansena wiecie może czy to jego kuzyn?
[post="49136"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Na pewno
Jan na pewno jest oryginalny. Mojemu koledze tak spodobała sie jego postać, że sam zaczął grać gnomem
"A masz ty ścierwo! Rzepa ci się nie podoba?!"
"No, ale nam się trafiło. Nie prowadziłem drużyny od... no, chyba od czasów kiedy wujcio Podrapek złapał syfa i przekazał mi dowództwo. Widzisz, on po prostu nie ufał krasnoludom. Hmmm... mam nadzieję, że teraz pójdzie mi lepiej niż ostatnio..."
Jak dla mnie, postać nieśmiertelna, jeśli chodzi o kreację i charakter.
Świetne połączenie maga i złodzieja. Szkoda że nie da się z nim romansować jestem ciekaw jakby to wyglądało
A w neverwinter Nights spotka łem jakiegoś Jansena wiecie może czy to jego kuzyn?
Taa a jego broń... Miotacz czegoś tam xD Wali czachami... xD Extra postać 
Chociaż moim najlepszym magiem w bg jest Edwin
Chociaż moim najlepszym magiem w bg jest Edwin
Jak dla mnie postać genialnie wykreowana. Nietuzinkowy charakter i osobowość, powalające monologi oraz dialogi z innymi postaciami, wypowiadane przez Jana Kobuszewskiego. 
Bardzo przydatny w drużynie. Jeżeli mój głowny bohater nie jest złodziejem, Jan przejmuje tę role i moim zdaniem bardzo dobrze się z niej wywiązuje.
Nie można również zapomnieć o pięknym kolorze jego ubioru.
Bardzo przydatny w drużynie. Jeżeli mój głowny bohater nie jest złodziejem, Jan przejmuje tę role i moim zdaniem bardzo dobrze się z niej wywiązuje.
Nie można również zapomnieć o pięknym kolorze jego ubioru.
Wielce interesujący charakter. Początkowo myślałem, że to stereotypowy gnom-wynalazca, ale szybko zmodyfikowałem tok myślenia. Jak mi posunął tekstem o rzepie... Albo innym ze swojego zasobu. "Na but wujcia Klapciocha". I do tego ten jego głos w dubbingu, który uważam za świetny.
Niezły mag, ale Edwinowi nie dorówna. Przyzwoity złodziej, ale przy Yoshimo zostaje w tyle. Przeszedłem z nim Cienie Amn oraz Tron Bhaala, zdechł mi raz, gdy walczyłem w twierdzy strażnika. I w zasadzie tylko wtedy. Naprawdę, to najbardziej w porządku gnom, jakiego poznałem w D&D.
Niezły mag, ale Edwinowi nie dorówna. Przyzwoity złodziej, ale przy Yoshimo zostaje w tyle. Przeszedłem z nim Cienie Amn oraz Tron Bhaala, zdechł mi raz, gdy walczyłem w twierdzy strażnika. I w zasadzie tylko wtedy. Naprawdę, to najbardziej w porządku gnom, jakiego poznałem w D&D.
Co sądzicie o tej (według mnie - wspaniałej) postaci?