Mam ten sam problem.. Pobrałam i zainstalowałam już 3 patch ale nadal nie mogę otworzyć modułów w grze. Pobrałam również poprawkę do postaci "Crtitical Rebuild" i nadal nic..
Nie wiem co robić
[Dodano po 31 sekundach]
Nie wiem co robić
[Dodano po 31 sekundach]
Użytkownik Fugiel dnia czwartek, 19 października 2006, 18:04 napisał
Teraz mam jeszcze większy problem! Wreszcie udało mi się załatwić i zainstalować oba dodatki do Neverwintera. Początkowo byłem bardzo zadowolony. Jednak gdy chciałem przerobić swój moduł, a następnie go przetestować zrobiły się problemy. Gdy chcę włączyć moduł w grze, wyskakuje komunikat i pisze mi dokładnie tak:"Nie udało się utworzyć pliku, gdyż został on stworzony przy użyciu nowszej wersji narzędzi i\lub zasobów gry". Skoro tak to próbowałem coś zmienić by było dobrze, a zrobiłem tylko gorzej. Teraz mój moduł nie chce się nawet włączyć w edytorze! Pojawia się błąd:"Nie można zapisać pliku\ów do katalogu tymczasowego. Sprawdź, czy na dysku jest dość wolnego miejsc. Pliki modułu mogą być uszkodzone i zawierać niepwawdziwe informacje o plikac, z których się składają".
Próbowałem włączyć inne moduły i obeszło się bez problemu. Wiem, że nie przystoi to nekromancie, ale błagam i proszę! POMOCY!!!
Próbowałem włączyć inne moduły i obeszło się bez problemu. Wiem, że nie przystoi to nekromancie, ale błagam i proszę! POMOCY!!!