Znając życie i tak nikt tam nie będzie siedział... poza tym jest Shoutbox.
IRC - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Rzeczywiście Może zróbmy jakiś kanał na Ircu. Ja nie umiem robić kanałów ale może ktoś się skusi.
Kolego sprawdziłeś datę poprzednich postów?...
a jaki kanał??
no to panie i panowie - sciagac z mirc.pl i ustawiac serwer krakow.ircnet.pl i dawac mi znać
w sumie pomysł nawet nie najgorszy, może być ciekawie jak wszyscy będą gadać
Nie wiem co to jest, ale możemy spróbować... Przynajmniej czegoś nowego się nauczę :wink:
Ja tam kiedys na ircu siedzialem, ale mialem go juz "podanego na talerzu" bo byl skonfigurowany. A to, ze ja sam tego nie umie zrobic to juz chyba wiesz :551:
Internet Relay Chat. Taki ambitniejszy, tekstowy chat sa wlasne kanaly itp . mozna pomyslec nad tym
Mam pytanie i mówie pewnia jak człowiek ze wsi:co to jest IRC??
Siedzi z Was ktos tam czasem ??
Co Wy na to, abym zalozyl kanal na ircu dla nas i zebysmy tam sobie gadali ?? Ja np. jestem prawie non stop na ircu (nawet jak mnie nie ma przy kompie ) Jezeli wyjdzie zainteresowanie pomyslem to tych mniej doswiadczonych chetnych poinstruuje
Co Wy na to, abym zalozyl kanal na ircu dla nas i zebysmy tam sobie gadali ?? Ja np. jestem prawie non stop na ircu (nawet jak mnie nie ma przy kompie ) Jezeli wyjdzie zainteresowanie pomyslem to tych mniej doswiadczonych chetnych poinstruuje