yyyyyyy,,,,, słyszliscie o czyms takim jak back soul gem potrzebuje go do zadania z pomnika
Soul Gems - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
No to masz Ci babo placek. Przychodzą mi do bani tylko "Valkyed stone" (czy jakoś tak).
Charakteryzują sie tym że jest ich mało, rzadko sie je spotyka, i są drogie tzn dużo za nie dostaniesz
bo są nie do kupienia (przynajmniej ja sie nie spotkałem).
Wbijaj do "alieid (znowu - czy jakoś tak) ruins" - ja tylko tam je znajdowałem.
Cóż Ci mogę jeszcze doradzić: kradnij z gildii magów naładowane już soul gemsy bo czasem leżą na
biurkach czy w szufladach, słuszne zbiory można zebrać także w oblivionach w skrzynkach a raczej
w jajkach czy czymś takim, jeśli Ci sie opłaca to kupuj je także w sklepach... (doładowane oczywiście)
Charakteryzują sie tym że jest ich mało, rzadko sie je spotyka, i są drogie tzn dużo za nie dostaniesz
bo są nie do kupienia (przynajmniej ja sie nie spotkałem).
Wbijaj do "alieid (znowu - czy jakoś tak) ruins" - ja tylko tam je znajdowałem.
Cóż Ci mogę jeszcze doradzić: kradnij z gildii magów naładowane już soul gemsy bo czasem leżą na
biurkach czy w szufladach, słuszne zbiory można zebrać także w oblivionach w skrzynkach a raczej
w jajkach czy czymś takim, jeśli Ci sie opłaca to kupuj je także w sklepach... (doładowane oczywiście)
Mam problem bo za kazdym razem gdy skonczy mi sie mozliwosc uzywania ( ) mojego pieknego magicznego glass claymore'a musze bulic 1200 septimow w gildii magow... wiem ze jest czar soul trap ale czy jest inna mozliwosc ladowania gemow ? bo magiem nie jestem a mysle ze jest jakies inne rozwiazanie. prosze o pomoc