To prawda,mnie także bardzo wciągnął ,czekałem na następne odcinki z niecierpliwością, a kiedy zobaczyłen ostatni, do dzisiaj nie wiem o co właśnie w zakończeniu chodziło?.Jak pozostałe odcinki były dla mnie zrozumiałe,tak ten ostatni już niekoniecznie - oczywioście mam na myśli serial "Na krawędzi".
Na krawędzi - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Nie oglądam seriali, bo szybko mnie nudzą. Ale ten jest wyjątkowo dobry, muszę przyznać, nawet mi się go udało obejrzeć całe dwa razy i zaciekawił mnie
Od czasu do czasu oglądam "Na Krawędzi" czyli co czwartek
Serial nawet mi się podoba. Co prawa trochę kombinują z scenariuszem ,ale jakoś przemykam na to oko Lubię zobaczyć znanych mi aktorów w innych rolach niż dotychczas. Przynajmniej nie jestem zmuszany do oglądania ich miłosnych perypetii
Serial nawet mi się podoba. Co prawa trochę kombinują z scenariuszem ,ale jakoś przemykam na to oko Lubię zobaczyć znanych mi aktorów w innych rolach niż dotychczas. Przynajmniej nie jestem zmuszany do oglądania ich miłosnych perypetii
Jakie jest Wasze zdanie na temat tego nowego serialu polskiego "Na krawędzi"?, czy choćby "Głęboka woda" ? Cudze chwalimy, a swego nie znamy?.;)Pozdro.