ja gram zlym mam tylko 150 zlej karmy no ale zawsze cos  

. Jeszcze te teksty do typow z bronia "Parówa!" i "BUBU!", to byl dylemat jaki dialog wybrac, najpierw wybralem 1 dialog pozni9ej 2 a i tak mnie chcial zabic. Pozniej zdobylem dobra bron i wybijalem ludzi jak sie dalo moja karma Byla -10000 i jakis tam szczegol
 . Jeszcze te teksty do typow z bronia "Parówa!" i "BUBU!", to byl dylemat jaki dialog wybrac, najpierw wybralem 1 dialog pozni9ej 2 a i tak mnie chcial zabic. Pozniej zdobylem dobra bron i wybijalem ludzi jak sie dalo moja karma Byla -10000 i jakis tam szczegol 
 Jak ukradniesz i kupisz - to zrob to ponownie, bo kasę siłą rzeczy gościu trzyma przy sobie, aty ją kradniesz i za nią u niego kupujesz. Głupota trochę z jego strony...
 Jak ukradniesz i kupisz - to zrob to ponownie, bo kasę siłą rzeczy gościu trzyma przy sobie, aty ją kradniesz i za nią u niego kupujesz. Głupota trochę z jego strony...  

. A masakrowało wszystkich tempym osiłkiem, te jego inteligentne rozmowy
. A masakrowało wszystkich tempym osiłkiem, te jego inteligentne rozmowy   .
 . Najfajniejsza akcja była w Navarro i krypcie 13 ze szponami śmierci
 Najfajniejsza akcja była w Navarro i krypcie 13 ze szponami śmierci 

heh... a jak się dzięki temu kasę nabijało w F2, sprzedaj i ukradnij, sprzedaj i ukradnij
 heh... a jak się dzięki temu kasę nabijało w F2, sprzedaj i ukradnij, sprzedaj i ukradnij  yadi yadi
 yadi yadi była przybita
 była przybita 

No wiec sie szukalo kazdego czlowieczka na mapie^^
  No wiec sie szukalo kazdego czlowieczka na mapie^^
 a i dodatkowe exp i kasa czesto wpadaja. Jak masz z czyms problem to pisz, pomoge
 a i dodatkowe exp i kasa czesto wpadaja. Jak masz z czyms problem to pisz, pomoge