Zgadzam się z którymś z przedmówców - trzeba ciągle zastawiać Yrden i czekać, aż macki się złapią, no i rąbać, rąbać, rąbać... O ile dobrze pamiętam to chyba trzy macki. Po tym jest QTE jak się most zawala czy coś takiego.
Problem z Kejranem - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Być może masz problem z wymagaiami sprzętowymi twojego komputera. Przy słabym sprzęcie (mój) sekwencja QTE nie jest wykonalna
Wtedy zmień rozdzielczość na możliwie najsłabszą
+ opcjonalnie wykonaj pułapkę na kejrana.. zawsze to pare minut walki mniej
Wtedy zmień rozdzielczość na możliwie najsłabszą
+ opcjonalnie wykonaj pułapkę na kejrana.. zawsze to pare minut walki mniej
Użytkownik Courun Yauntyrr dnia czwartek, 17 października 2013, 10:57 napisał
W razie czego są na łamach GE artykuły - jeden to typowy opis walki z kejranem, podobnie jak w solucji jest krótki poradnik. W zasadzie walka nie jest trudna, ale kilka pierwszych prób potrafi zniechęcić. Po tym, co zobaczyłem przy pierwszym bossie w Dark Souls, to kejran jest cieniutki
Jednak jeśli nadal masz problem, to mogę jakiegoś save podrzucić.
Siema,możesz podesłać save kejranem będę wdzięczny. Pozdrawiam
Trzeba po prostu stać daleko, puszczać yrden na miejsce, w którym stoimy, czekamy aż się zamachnie, ucinamy i tak w kółko, nie stój z przodu, tam są nieśmiertelne macki, biegaj cały czas.
To by było na tyle w dużym skrócie.
To by było na tyle w dużym skrócie.
W razie czego są na łamach GE artykuły - jeden to typowy opis walki z kejranem, podobnie jak w solucji jest krótki poradnik. W zasadzie walka nie jest trudna, ale kilka pierwszych prób potrafi zniechęcić. Po tym, co zobaczyłem przy pierwszym bossie w Dark Souls, to kejran jest cieniutki
Spróbuj sam go zabić :> Musisz cenlować w macki, unikać gdy widzisz jak chce uderzyć, gdy uderzy, jego macja przez pare sek pozostaje na ziemi, wtedy musisz w nią bić.
Gdy utniesz Mi 3 czy 4(nie pamiętam) macki, będziesz miał animacje jak wskakujesz na Kejrana, po chwili pokazują Ci się na ekranie klawisze które masz wciskać.
Podpowiem abyś użył przed starciem z kejranem jaskółki, naprawde dużo daje.
Gdy utniesz Mi 3 czy 4(nie pamiętam) macki, będziesz miał animacje jak wskakujesz na Kejrana, po chwili pokazują Ci się na ekranie klawisze które masz wciskać.
Podpowiem abyś użył przed starciem z kejranem jaskółki, naprawde dużo daje.
Siema potrzebuje seva jak kejran zostanie zabity prosze o pomoc