Hmm tak wlasnie przylookalem troszke spolonizowana wersje Fall, do tego czasu nawet sie do niej nie zblizalem... i slusznie. Zlowmowo wtf ? Nie wiem ale jakos nie moge sie przekonac do tej gry w naszym rodzimym jezyku, albo Centcostamdalej w F2... gosh jak to brzmi. Nie wiem jak dla was ale swiat Fallouta nigdy nie powienien trafic na polki w rodzimej wersji jezykowej. Echnie dosc ze niektore zarty slowne zrozumiale sa TYLKO i WYLACZNIE w wersji angielskiej, to jakos klimat postnukleranego swiata upadl, kurde w koncu gra sie dzieje w USA a nie w popegerowskiej wsi < no offence
> Hmm jakie sa wasze zdanai, bo ze mnie jest w tej kwestii zatwardzialy konserwatysta. Rozumiem ze pewno beda argumenty ze nie wszysyc umieja angielski , ale ludzie po pierwsze zyjemy w XXI wieku, a angol jest dzis podstawka < wiec motywacja do nauki, przechodzac w gim Falla naprawde rozbudowalem sobie slownictwo wcale niezle
>,po drugie gierka jest naprawde dla osob raczej doroslejszych, wiec zbyt maly szkrab moze i dobrze ze nie skuma paru spraw < jak jalubie grac kobieta
>