Ja nauczyłem się tego atutu i teraz tylko rzucam czar (najczęściej czarne macki) i mi wychodzi tylko expa dość dużo zabiera
                    Jak tworzyć różdżki i mikstury w HotU? - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
A może nie marz menzurki?
Buhaha. Brawo! Chyba pięcioletnie dziecko by to dobrze napisało - Rince Prześmiewca.
 - Rince Prześmiewca.
                    Buhaha. Brawo! Chyba pięcioletnie dziecko by to dobrze napisało
 - Rince Prześmiewca.
 - Rince Prześmiewca.A może to jest tak jak ze zbrojami i brońmi. Musisz mieć odpowiedni składnik i wtedy na nim otwierasz okrągłe menu i naciszkasz tworzenie przedmiotu (ja próbowałem :wink:  stworzyć jakiś pancerz). Jednak to tylko zwykłe pancerze i bronie. Magiczne pewnie możesz robić dopiero na wyższych poziomach tej umiejętności.
                    ja już radziłem ale niestety też nic z tego nie wyszło 

No to ja juz niewiem moze nazina cos poradzi
                    a niewiem jak sie tworzy pulapki  ale robie tak jak jest napisane w atucie tworzenie rozdzek i nic
 ale robie tak jak jest napisane w atucie tworzenie rozdzek i nic  pewno trzeba cos wiecej zrobic bo niejest to napewno blad gry tylko niewiem co
 pewno trzeba cos wiecej zrobic bo niejest to napewno blad gry tylko niewiem co 
                     ale robie tak jak jest napisane w atucie tworzenie rozdzek i nic
 ale robie tak jak jest napisane w atucie tworzenie rozdzek i nic  pewno trzeba cos wiecej zrobic bo niejest to napewno blad gry tylko niewiem co
 pewno trzeba cos wiecej zrobic bo niejest to napewno blad gry tylko niewiem co 
A to nie jest przypadkiem tak samo jak tworzenie pułapki w SoU?
                    Eeee to to juz dziwne .a prubowałaś reinstalki ja nie miałęm takigo kłopotu przynajmniej z różczkami
                    co ty niepowiesz gram magiem i wiem teoretycznie jak zrobic bo rzucam zaklecie na rozdzke pusta i nic  wiem ze mozna zaklecia o max 4 poziomie
 wiem ze mozna zaklecia o max 4 poziomie 
Co do rózdzek to jest taka jedna zdolność (bodajze tam gdzie np mamy zionięcie ogniem ) lae nie jestm pewien bo wydaje mi sie że tylko postacie czarujące mogą tworzyc tego typu rzeczy
                    ludziki wie ktos jak tworzyc rozdzki i miksturki w hotu ?