Użytkownik Dany dnia Dec 29 2005, 06:03 PM napisał
Zrobiłem reinstalla i teraz się uruchomiła (w oknie).
Na ErL2 masz dwa typy patcha. W oknie gra się by boxować (uruchamiać 2 klienty na jednym komputerze), na naszym serwie masz prawo do 1 boxa. Gra się praktycznie zawsze w oknie, a Fullscreen możesz ustawić sobie klawiszami alt+tab.
Mam problemy z zalogowaniem. Na stronie waszego serwera www.l2enraged.com założyłem konto, ale nie mogę się zalogować w grze. Założyłem też konto na oficjalnej stronie www.lineage2.com, ale tam cos jest jeszcze o add games. W końcu wnie wiem co zrobić, by się zalogować.
Po co ci konto na oficjalnym serwerze, masz zamiar płacić???
Którą ikonę odpaliłeś? Jak zasadziłeś patcha? Czytajcie czasem fora serwerów, bo to są podstawowe rzeczy, o które czasem aż wstyd pytać.
By grać na ERL2 przydaje się "zupdateować" klienta - odpalamy l2.exe w folderze "lineage2" i czekamy na połączenie z serwerem oficjalnym i update plików. L2.exe potrzebne do GRANIA znajduje się w folderze "system".
Patch to folder "system". Oryginalny "system" zachowujesz gdzie sobie chcesz, a zamiast niego wstawiasz patcha. Nie podmieniając plików wewnątrz folderu, ale cały folder.
Przed patchowaniem, które się uruchomiło po włączeniu gry, wkopiowałem ten patch serwera. Później się uruchomiło, ale wkopiowałem ten patch po zpatchowaniu gry i znowu wyskakuje błąd z pamięcią. Na poprzednim już nie wyskakuje błąd gameguard. W każdym razie nie chodzi.
Patcha wgrywa się po update. Błędy pochodzą najczęsciej z tego że robimy coś nie po kolei.