Wiecie, fakt że gry są na swój sposób ogłupiane, równocześnie zyskując niemal tylko na grafice, to wina skonsolowienia wszystkiego. Mechanika fallouta musi być możliwa do wykorzystania na konsolach, więc szybka i intuicyjna. 
Podejrzewam że gra będzie dobra, ale trudno będzie zadowolić ortodoksyjnych fanów serii.
Nadal nazywanie tej gry FPSem jest dość zrozumiałe. Bo teraz to już faktycznie będzie fps z ogromnymi elementami RPG. Ale nadal FPS 

Swoją droga ciekawostka: Drużyna w Falloucie duża nie będzie. Konkretnie to ty + jedna osoba. I tyle. Niepokojąca informacja.
                    Podejrzewam że gra będzie dobra, ale trudno będzie zadowolić ortodoksyjnych fanów serii.
Nadal nazywanie tej gry FPSem jest dość zrozumiałe. Bo teraz to już faktycznie będzie fps z ogromnymi elementami RPG. Ale nadal FPS

Swoją droga ciekawostka: Drużyna w Falloucie duża nie będzie. Konkretnie to ty + jedna osoba. I tyle. Niepokojąca informacja.
 Aktywna pauza, celowanie w konkretne części ciała... To będzie po prostu stary dobry Fallout tylko z innej perspektywy i z lepszą grafiką
 Aktywna pauza, celowanie w konkretne części ciała... To będzie po prostu stary dobry Fallout tylko z innej perspektywy i z lepszą grafiką  Ja jestem spokojny...
 Ja jestem spokojny...  Co prawda jeszcze nie zakupiłem CD-Action (Fallout 3 tematem numeru) ale zapowiada się gorąco. Graficznie widać że jest dobrze, po za tym można liczyć na genialną fabułę (kto twórcą?). Tak więc czekam i na Fallout'a i na newsy z nim związane
 Co prawda jeszcze nie zakupiłem CD-Action (Fallout 3 tematem numeru) ale zapowiada się gorąco. Graficznie widać że jest dobrze, po za tym można liczyć na genialną fabułę (kto twórcą?). Tak więc czekam i na Fallout'a i na newsy z nim związane  Możemy już zapomnieć o jakiś bogatych dialogach w najnowszej odsłonie Fallouta.
 Możemy już zapomnieć o jakiś bogatych dialogach w najnowszej odsłonie Fallouta. Mam nadzieje, że to jakiś błąd się trafił w tym piśmie.
 Mam nadzieje, że to jakiś błąd się trafił w tym piśmie.