Kasuję temat 2neocom-craft-pvp-x100-oepening. Reklama serwera.
[Dodano po roku i 4 miesiącach]
Kasuję post gościa z tematu [Dungeons&Dragons] Klasy Postaci. Język raz, dwa nie przedstawiał sobą zbyt wielkiej treści.
[Dodano po 5 dniach i 22 godzinach]
Taki sam los spotkała wypowiedź gościa w temacie "Wegetarianim, weganizm". Reklama jakichś diet, fascynujące.
[Dodano po 6 miesiącach i tygodniu]
Z tematu [Planescape: Torment] Księga oszustw poleciał post gościa. Z tego typu językiem to trochę się wstrzymać należy.
[Dodano po tygodniu i 5 dniach]
Skasowałem post gościa z tematu [Wiedźmin 2: Zabójcy Królów] Draug. Tego typu języka tu nie praktykujemy.
[Dodano po 2 tygodniach i 6 dniach]
Skasowałem temat The dialog game in DA:I. Bot po angielsku.
[Dodano po 4 miesiącach i 6 dniach]
Ten sam los podzielił post gościa z tematu [UO] Ultima Online - Nelderim. Reklama prywatnego serwera niezgodna z regulaminem forum.
[Dodano po roku i 4 miesiącach]
Kasuję post gościa z tematu [Dungeons&Dragons] Klasy Postaci. Język raz, dwa nie przedstawiał sobą zbyt wielkiej treści.
[Dodano po 5 dniach i 22 godzinach]
Taki sam los spotkała wypowiedź gościa w temacie "Wegetarianim, weganizm". Reklama jakichś diet, fascynujące.
[Dodano po 6 miesiącach i tygodniu]
Z tematu [Planescape: Torment] Księga oszustw poleciał post gościa. Z tego typu językiem to trochę się wstrzymać należy.
[Dodano po tygodniu i 5 dniach]
Skasowałem post gościa z tematu [Wiedźmin 2: Zabójcy Królów] Draug. Tego typu języka tu nie praktykujemy.
[Dodano po 2 tygodniach i 6 dniach]
Skasowałem temat The dialog game in DA:I. Bot po angielsku.
[Dodano po 4 miesiącach i 6 dniach]
Ten sam los podzielił post gościa z tematu [UO] Ultima Online - Nelderim. Reklama prywatnego serwera niezgodna z regulaminem forum.