Witam ja też grałem w diablo2 i bardzo mi się podobał zwłaszcza, że mogłem pograć sobie z kolegą przez sieć LAN i we 2 robiliśmy wszystkie zadanie i razem chodziliśmy-to jest dopiero gra ;_) !!!
Był 1 problem jeżeli grało się we 2 to potwory były trudniejsze, ale poza tym później, gdy postacie były rozwinięte gra była super
!!!
Sądzę, że twórcy Diablo3 zechcą wprowadzić lepszą grafikę opartą na "silnku engine" i to może zmienić grywalność i fabułę gry !!! Tak samo było np. z heroes 2 i 3. H2 była dla mnie zawalista i jak obczaiłem 3 to miałem niechęci do 3 z powodu zmienionego klimatu grafiki. Po jakimś czasie się przyzwyczaiłem :-).
H 5 jest jak dla mnie za bardzo przedobrzona o efekty specjalne i nie zachowała klimatu jak z H2 i H3.
Miejmy nadzieję by Diablo 3 wyszło w takiej grafice jak w D2, alke o wyższej rozdzielczości lub o większej ilości opcji w menu gry. Aha i mogliby jeszcze poprawić zapis gry np., że zapisujesz w wybranych miejscach, a nie wtedy gdy wyjdziesz z gry .!!!!! POzdrawiam