Nie, w skrzyni w Przytułku, której strzegąbodajże kamienne golemy.
Gdzie szukac magicznych strzał? - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
A właśnie gdzie jest cięciwa do tego łuku?? W więzieniu sfer??
Krótki Łuk Gassena Strzela gromami jeśli się nie mylę, ale dodatkowo ma jeszcze możliwość korzystania ze strzał.
Dzięki za wszelkie sugestie. Promenadę już dawno obleciałem. Te najlepsze z d'Arnise zostawiłem na czarną godzinę. Sporo też kupiłem w Targowie. Jeszcze muszę skoczyć do tego kolesia w dzielnicy mostów, bo tam chyba jeszcze jego zapasów nie opróżniłem. Ale jak już gdzieś wspomniałem, sprawę troszkę ułatwił łuk niewymagający strzał .
Ściągnij sobie edytor save`ów Shadow Keeper. Dorób sobie w nim 1000 strzał i uczciwie odejmij złoto drużynie. Nie będziesz miał oszustwa na sumieniu
Sprzedawca w dzielnicy Mostów też chyba ma trochę. Ale wystarczy obejść kupców na promenadzie Waukeen. A w warowni d'Arnise jest mnóstwo magicznych pocisków wszelkiej maści nie tylko strzały.
Przejdź się do Pertera – oznaczony jest jako Płatnerz na Promenadzie Waukeen (nad Targiem przygód, nie chodzi o Maahera, choć on też ma trochę), ma największy wybór magicznych strzał.
Potem Areldian.
Bernard.
Jayes (na Promenadzie w nocy przy wschodniej ścianie).
Czarorynkowy sklepikarz (w nocy w Slumsach koło Ilmatera).
łyknij 2-3 mikstury złodziejskiego mistrzostwa i okradnisz wszystkich, a stzrał nie zabraknie do końca gry (chyba że masz Mazzy).
Potem Areldian.
Bernard.
Jayes (na Promenadzie w nocy przy wschodniej ścianie).
Czarorynkowy sklepikarz (w nocy w Slumsach koło Ilmatera).
łyknij 2-3 mikstury złodziejskiego mistrzostwa i okradnisz wszystkich, a stzrał nie zabraknie do końca gry (chyba że masz Mazzy).
Wszysko fajnie, tylko pytałem o same Wrota (znaczy się Athkatlię jak słusznie zauważył Hawkwood), a nie okolice, ale i tak dzięki. Wiem już gdzie w najbliższym czasie się udać .
W warowni D'Arnise można znaleźć mnóstwo strzał kwasowych i ognistych. W Twierdzy Strażnika w kufrach przewalają się strzały +3. A sprzedawcy? Chyba w Targowie na promenadzie kupców mozna cosik wydłubać...
Temat jest ogólny, a pytanie małe, więc nie zakładam nowego. Gdzie mogę znaleźć we Wrotach sprzedawcę, który ma duuuuuużo magicznych strzał? U Ribalda kupiłem chyba z 4 kołczany +1 i już mu się skończyły, a co najlepsze, gdy wróciłem po 2 dniach nie uzupełnił zapasów :evil: :? ...