A ja mam podobny problem.
  Mianowicie kiedyś grałem w Newera u babci bo mi komp nie działał i zacząłem grać na necie. Jak mi kompa naprawili to WYINSTALOWAŁEM grę i zainstalowałem ja sobie w domu.
 Mianowicie kiedyś grałem w Newera u babci bo mi komp nie działał i zacząłem grać na necie. Jak mi kompa naprawili to WYINSTALOWAŁEM grę i zainstalowałem ja sobie w domu.
Efekt: loguję się i nie pokazuje mi serwerków
 Mianowicie kiedyś grałem w Newera u babci bo mi komp nie działał i zacząłem grać na necie. Jak mi kompa naprawili to WYINSTALOWAŁEM grę i zainstalowałem ja sobie w domu.Efekt: loguję się i nie pokazuje mi serwerków
 . Cd projekt z kolei zapomniał w medievalu wysłać mapek, ale dosłał je potem pocztą więc szacunek.
. Cd projekt z kolei zapomniał w medievalu wysłać mapek, ale dosłał je potem pocztą więc szacunek. wiem tylko tyle ze angielska platynowa edycja juz jest dostepna w sprzedarzy
 wiem tylko tyle ze angielska platynowa edycja juz jest dostepna w sprzedarzy