Baldur's Gate: Enhanced Edition – Odliczanie rozpoczęte! - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
-lekki lifting grafiki
-3 nowych bohaterów
-jedną większą misję
-nowy zestaw głosów dla naszej postaci
-możliwość ustawienia wyższej rozdzielczości
-"ulepszony" tryb multi
A to wszystko w jakże atrakcyjnej cenie 19,99... dolarów oczywiście, co przy obecnym kursie dolara daje nam ok 69zł, przy tej cenie zupełnie się to nie opłaca, sądzę że głównym targetem będą tablety, są już przeróbki dostosowane do urządzeń mobilnych, ale zostawiają one wiele do życzenia.
*Końcówka to żart, by potem nie było.
A jeszcze co do przekreślania: czy są jakieś pewne informacje (albo będą za te 30h) co do lokalizacji? Jeśli nie będzie starych dobrych polskich głosów, to Rozszerzona Edycja dla mnie od razu odpada. Od czasu, gdy ci aktorzy przestali być dla mnie anonimowi, nie wyobrażam sobie BG bez nich.
Cytat
Chyba cały czas robi się, choć ostatnie wieści były sprzed jakichś dwóch miesięcy Co do BG Enhanced, zgadzam się w 100% z Courunem - wystarczy mi stare BG i mody - zwłaszcza, że jeden gość opracował instalkę pozwalającą na granie z naprawdę sporą ilością modów, bez jakiejkolwiek znajomości modowania.
Latem ma pojawić się edycja rozszerzona gry znanej wszystkim miłośnikom cRPG – Baldur's Gate. Dowiedzieliśmy się, że uruchomimy ją na tablecie i zobaczyliśmy obrazki, na których widać, jak na nim gra się prezentuje, następnie doszedł do nas fakt, że będą płatne dodatki. Teraz dowiemy się kolejnych informacji, gdyż ruszyło kolejne odliczanie na baldursgate.com.
Gdy licznik dojdzie do końca poznamy odpowiedzi na następujące trzy pytania:
- Co to jest Baldurs Gate: Edycja Rozszerzona?
- Kiedy mogę ją dostać?
- Ile to kosztuje?
Do końca zostało około trzydzieści godzin. Z niecierpliwością będziemy czekali, aż odliczanie dojdzie do zera i odkryte zostaną odpowiedzi na wymienione pytania.