Guild Wars 2: Znamy datę premiery! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

krzyslewy,
Do końca sierpnia jakoś wytrzymam Ciekaw jestem, czy będą polskie napisy, bo jeśli nie, to "GW2" w moim przypadku nie wchodzi w grę.
Lionel,
Aaaaa... wysokie detale to ja miałem ostatnio na Hitmanie, chyba. Jednak stacjonarny, to stacjonarny. Nie to co laptop. No cóż, wszystkich konsol/komputerów nie mogę mieć ;D.
Bielu,
Też myślę, że na mojej konfiguracji pociągnie, jednak cenię sobie grę na wysokich detalach. Jaka różnica jest, kiedy odpaliłem Skyrima na wysokich detalach i rozdzielczości, a teraz działa na najniższych i w rozdziałce 800x600...

I podpisuje się pod słowami Tokara
Tokar,
Noooo.... "Guild Wars 2" to ostatnia szansa, jaką daję temu gatunkowi. Jeżeli ten tytuł nie przekona mnie do sieciowych RPG, to raczej żaden inny. Trzymam kciuki i nerwowo odliczam dni do premiery
Lionel,
To aż tak wymagająca gra nie jest, Bielu. Mój laptop pociągnie, to nie jest źle. Szkoda, że jeszcze nie ma sugerowanych wymagań sprzętowych.
Bielu,
Pogram sobie, jeżeli zarobię na kartę graficzną i grę
Ati,
Będę pracować w wakacje, więc może sobie pogram.
Lionel,
Mam wolny wrzesień i sobie pogram... na na na na na na!
Bielu,

Po długich miesiącach nerwowego oczekiwania w końcu się doczekaliśmy. ArenaNet zapowiedziała datę wydania swojej najnowszej superprodukcji – mający szansę zdetronizowania World Of Warcraft – Guild Wars 2. Gra trafi do sklepów pod koniec wakacji – 28 sierpnia!

gulid, wars, 2

Jednak twórcy nie pozwolą nam się nudzić przez całe dwa miesiące, bo od 20 do 22 lipca zostaną przeprowadzone testy weekendowe, w których będą mogły wziąć udział m.in. osoby zamawiające grę przed premierą.

A poniżej zachęcamy do obejrzenia trailera udostępnionego tuż pod ujawnieniu konkretnej daty premiery Guild Wars 2:

Wczytywanie...