Przyspieszone prace nad kontynuacją Śnieżki i Łowcy - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
![](/view/images/emoticons/default/sorcerer.gif)
Kristen Stewart w tej roli dała radę nawet, zwłaszcza przy końcu filmu więc nie mam nic przeciwko niej. Mogliby w kolejnych częściach zahaczyć jakieś inne motywy i za jakieś 3 filmy połączyć to w "fantasy avengers"
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Królewna Śnieżka i Łowca zarabia "grube pieniądze", więc wytwórnia Universal Pictures stara się jak najszybciej podpisać wszelkie kontrakty związane ze sequelem filmu o "najpiękniejszej w świecie". Czy jest to dobry pomysł?
![królewna śnieżka i łowca, filmy, fantasy](https://gfx.gexe.pl/2012/6/08/08152238m.jpg)
Scenarzystą będzie David Koepp, co wiadomo już od kwietnia. Nie wiadome jest jednak, kto stanie za kamerą. Chętny jest Rupert Sanders, reżyser pierwszej części.
Królewna Śnieżka i Łowca zarobiła do tej pory 118 milionów na całym świecie, a kosztowała 170, lecz myślę, że szybko przebije tę kwotę. Tworzenie kontynuacji filmu, który jest raptem tydzień w kinach uważam jednak za błąd. Czyż nie lepiej byłoby poczekać, czy na pewno film okaże się sukcesem?
Niezmiernie ciekaw jestem, o czym będzie sequel Śnieżki. Czyżby biografia złej królowej? A może kontynuacja nie będzie miała wiele wspólnego z klasyczną baśnią i będzie opowiadała o kolejnych przygodach Łowcy i Śnieżki? Zobaczymy, ja nie mogę się doczekać dalszych informacji. Marzę o tym, aby główną bohaterkę zagrała inna aktorka niż Kristen Stewart... A Wy sądzicie, że to dobry pomysł tworzenia kontynuacji tego filmu? O czym chcielibyście, aby był? Jakich zmian oczekujecie?