Dodatek do tematu! Dowiedziałem się od Bethesdy, że czynność którą opisałem jest do zrobienia w ramach tworzenia tzw. "makra" ...
Czy ktoś poradzi jak zrobić to co opisałem z użyciem makra ...?
Gdyż ja akurat lepszej nie jestem w stanie Ci udzielić, ale jest tu jeszcze paru innych morrowindowych maniaków, więc słucham(y)...
Alesz oszywiśsze! Pytanie cały czas bez odpowiedzi ...
Mam nadzieję, że nie bierzesz tego do siebie
Wbrew pozorom o żadne szydło ani szyderstwo mi nie chodziło :*
Dziękuję za poranną dawkę szyderstwa, naprawdę tego mi brakowało
Po prostu zastanawiam się czy jest możliwość takiej modyfikacji. Szczerze powiedziawszy, lubię grać w tę grę godzinami, z kubkiem kawy w jednej ręce i takie rozwiązanie ogromnie ułatwi mi grę
Niemniej jednak pytanie nadal zostaje aktualne
Pozdrawiam Serdeczne
Przyznam, że nie wiem czy jest taka opcja w jakimś modzie, niemniej normalnie potrzebujesz "aż" dwóch klawiszy, by odpocząć
O ile w Counterze przy skakaniu po planszy i fragowaniu wszystkiego wokół każda sekunda jest istotna i niczym w RTSie nie ma czasu na otwieranie dodatkowych okienek i poświęcanie im uwagi, o tyle w Morrowindzie raczej nie odpoczywamy w trakcie walki z Daedrą lub ucieczki przed stadem Atronachów
Szanowni Forumowicze i Admini
Pewien element gry nie daje mi spokoju. Chodzi o odpoczynek, a mianowicie o wieczne ustalanie paska odpoczynku.
Moje pytanie brzmi: Czy jest jakakolwiek modyfikacja, lub też czy możliwe jest stworzenie takiej modyfikacji w grze, która pozwalałaby na odpoczynek dwudziestoczterogodzinny za naciśnięciem jednego klawisza? Myślę tutaj o rodzaju bindu, jak np. w Counter Strike, kiedy kupujemy bronie jednym przyciskiem, tylko że tutaj sprawa by wyglądała tak, że po naciśnięciu przycisku, np. [T] automatycznie został włączony odpoczynek na 24 h (czyli maksymalną wartość)
Serdecznie pozdrawiam i proszę o odpowiedź
Mariano
Edycja nazwy tematu na właściwszy.