Misja dodatkowa z edycji kolekcjonerskiej? - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Dieter Bohlen,
Moim zdaniem chodzi o Misję na Eden Prime(Zdobywasz na tej planecie nowego członka drużyny Javik)
Pupu,
Trzeba było wstukac redeem code w opcjach origina i wtedy dopieor się pobierał dodatek.
Radi,
Ja ten dodatek pobrałem w środku rozgrywki i po ponownym uruchomieniu gry, miałem wiad. na terminalu.

Po za tym origin informuje że gra została pobrana.
Pupu,
Chyba samodzielnie trzeba wstukac redeem code i to w ustawi9eniach origina, a nie gdzieś w zakładce z grą w originie... zagmatwane mocno. ;/

Rozgrywkę może i bym zaczęła od nowa... mam 3:30h gameplayu za sobą dopiero i nie podoba mi sie twarz mojej shepard do konca. Brzydsza niż w 1 i 2.
Trzeci Kur,
Ale musisz to zrobić chyba zanim zaczniesz grać. Inaczej musiałbyś rozpocząć grę od nowa, żeby móc tę misję odbyć. Tak mi się przynajmniej wydaje. Sam miałem w bonusie pewien karabin, ale kod promocyjny dostałem po 1-2 dniach od zakupu, a byłem już w trakcie rozgrywki. Karabinu w grze nie uświadczyłem, po czym wnoszę, że wymagane jest ponowne rozpoczęcie.
Eirin,
Kliknij na pobranie - wtedy twoja gra polaczy sie automatycznie z Originem i rozpozna twoj kod i zacznie ci sciagac od razu, za darmo, kiedy rozpozna kod.
Pupu,
Mam kolekcjonerke ME3 i jest w niej misja dodatkowa. Jak mogę uzyskac pewnosc, ze sie zainstalowala? Jak ona się nazywa w ogóle?

Do pobrania za 800pkt bioware mam "z prochów". Co to?
Wczytywanie...