No bo Ciebie wszyscy (fszyscy?) uwielbiają
Bielu - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Kogo najbardziej lubisz na GeXe i dlaczego mnie?
Jesteś SuperÜber użytkownikiem tego forum
Co sądzisz o mnie?
Użytkownik Obserwator dnia środa, 18 stycznia 2012, 18:44 napisał
Co sądzisz o użytkownikach GeXe?
W porządku
Cytat
Jaka powinna być twoja wymarzona dziewczyna?
Powinna być prawdomówna, a że to jest niemożliwe...
Cytat
Kot czy pies? Które z nich wolisz?
Po dłuższym zastanowieniu stawiam na psa
Cytat
Jakie są twoje plany po szkole?
Na razie nie mam...
Cytat
Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie?
Spotykać się ze znajomymi, poczytać, grać, oglądać filmy, słuchać muzyki.
Cytat
Cechy operacji gospodarczych:
a) są wyrażone w jednostkach naturalnych, udokumentowane, naruszają równowagę bilansową, powodują dwie zmiany w składnikach bilansowych
b) są wyrażone w jednostkach wartościowych, udokumentowane, naruszają równowagę bilansową, powodują dwie zmiany w składnikach bilansowych
c) są wyrażone w jednostkach wartościowych, udokumentowane, nie naruszają równowagi bilansowej, powodują zwiększenia składników bilansowych
d) są wyrażone w jednostkach wartościowych, udokumentowane, nie naruszają równowagi bilansowej, powodują zmianę dwóch składników bilansowych
Hmmmm... pytanie z rachunkowości, którą będę miał dopiero za rok. Myślę, że be... I w tym momencie popełniłem zapewne błąd
Kolega z Ekonomika, trzeba przetestować.
a) są wyrażone w jednostkach naturalnych, udokumentowane, naruszają równowagę bilansową, powodują dwie zmiany w składnikach bilansowych
b) są wyrażone w jednostkach wartościowych, udokumentowane, naruszają równowagę bilansową, powodują dwie zmiany w składnikach bilansowych
c) są wyrażone w jednostkach wartościowych, udokumentowane, nie naruszają równowagi bilansowej, powodują zwiększenia składników bilansowych
d) są wyrażone w jednostkach wartościowych, udokumentowane, nie naruszają równowagi bilansowej, powodują zmianę dwóch składników bilansowych
Co sądzisz o użytkownikach GeXe?
Ot tak na początek kilka pytań od starego znajomego
Ot tak na początek kilka pytań od starego znajomego
Użytkownik Salem dnia poniedziałek, 16 stycznia 2012, 13:19 napisał
W jakiej dziedzinie szkolnej/naukowej czujesz się najpewniej?
Hmmm... Jeżeli chodzi o przedmioty to nieźle radzę sobie z ekonomią, chemią, PO i prawem.
Cytat
Co z muzyką? Jaką muzykę lubisz najbardziej?
Generalnie uwielbiam rocka. Moje ulubione zespoły to AC/DC, NIrvana, Guns N' Roses i Kult.
W jakiej dziedzinie szkolnej/naukowej czujesz się najpewniej?
Cytat
Których heroesów uważasz za najlepszych? ; >
Pierwsze 3 części. Która najlepsza? Nie zadawajcie mi aż tak trudnych pytań.
Cytat
Dlaczego nie widzę Cię już w konkursie WP?
Zazwyczaj kiedy wchodzę na forum mam sporego pecha, bo już ktoś zadał pytanie, a inna osoba na nie odpowiedziała (co z tego, że w konkurskie WP udzielasz się Ty i Amral:)).
Których heroesów uważasz za najlepszych? ; >
Wybacz, ale na moich kapciach nie ma numeru Jakie twórcze pytanie, nie ma co
Ale chyba 42-43 jakoś tak
[Dodano po 8 minutach]
Wszystko z ręki Tolkiena i Maria Puzo
Tutaj dominują trylogię takie jak Matrix, Ojciec Chrzestny i Władca Pierścieni. Lubię również polskie komedie do roku 2006.
Saga Heroes Of Might And Magic! Hirołsi rządzą!
Miłością do fantastyki zaraził mnie mój brat, który kupił pewnego razu trylogię Władcy Pierścieni, którą mu [zabierałem] za każdym razem kiedy kończył czytać. Cóż... i tak się zaczęło, lubię te baśniowe klimaty...
Polityka? Tutaj można powiedzieć, ze to typowe "polskie" zainteresowanie. Choć muszę wspomnieć o lekcjach z WoSu w gimnazjum, które zaliczały się do jednych z najciekawszych, dzięki czemu wiem na bieżąco co się dzieje na świecie i w kraju.
Ale chyba 42-43 jakoś tak
[Dodano po 8 minutach]
Cytat
Ulubiona książka?
Wszystko z ręki Tolkiena i Maria Puzo
Cytat
Ulubiony film?
Tutaj dominują trylogię takie jak Matrix, Ojciec Chrzestny i Władca Pierścieni. Lubię również polskie komedie do roku 2006.
Cytat
Ulubiona gra?
Saga Heroes Of Might And Magic! Hirołsi rządzą!
Cytat
Co takiego interesuje Cię w fantastyce i polityce?
Miłością do fantastyki zaraził mnie mój brat, który kupił pewnego razu trylogię Władcy Pierścieni, którą mu [zabierałem] za każdym razem kiedy kończył czytać. Cóż... i tak się zaczęło, lubię te baśniowe klimaty...
Polityka? Tutaj można powiedzieć, ze to typowe "polskie" zainteresowanie. Choć muszę wspomnieć o lekcjach z WoSu w gimnazjum, które zaliczały się do jednych z najciekawszych, dzięki czemu wiem na bieżąco co się dzieje na świecie i w kraju.
Ulubiona książka?
Ulubiony film?
Ulubiona gra?
Ulubiony film?
Ulubiona gra?
Numer buta? : D
Wiem, głupie pytanie, ale nie mogłam się powstrzymać Chyba... się od kogoś nim zaraziłam ; D
Wiem, głupie pytanie, ale nie mogłam się powstrzymać Chyba... się od kogoś nim zaraziłam ; D
Ostatnio pojawiła się tendencja do tworzenia tematów o sobie. Nie będę w tej kwestii odmieńcem z również napiszę o sobie
Jestem Łukasz, mam 16 lat i chodzę do technikum ekonomicznego w Opolu. Do moich głównych zainteresowań należą: gry, fantastyka, muzyka, filmy, książki i polityka. Moje główne cechy charakteru to lenistwo, pesymizm, przebojowość. Dlaczego jestem tutaj? Głównie przez przypadek, kiedy podczas wakacji szukałem miejsca do pisania tekstów. Szczerze powiedziawszy sadzę, że nie mogłem lepiej trafić
Macie jakieś pytania?
Jestem Łukasz, mam 16 lat i chodzę do technikum ekonomicznego w Opolu. Do moich głównych zainteresowań należą: gry, fantastyka, muzyka, filmy, książki i polityka. Moje główne cechy charakteru to lenistwo, pesymizm, przebojowość. Dlaczego jestem tutaj? Głównie przez przypadek, kiedy podczas wakacji szukałem miejsca do pisania tekstów. Szczerze powiedziawszy sadzę, że nie mogłem lepiej trafić
Macie jakieś pytania?