Użytkownik Mortton dnia niedziela, 25 grudnia 2011, 23:47 napisał
Dobra problem rozwiązany. Wystarczyło wejść w panelu sterowania w Menedżer Realtek HD Audio i tam w ustawieniach Wejście/wyjście audio kliknąć klucz przy napisie analogowy i odznaczyć drugą i zaznaczyć pierwszą opcje. Słuchawki podłączone są do wejścia z przodu.
dzięki wielkie
To tak, też miałem ten problem ale już sam sobie z tym poradziłem. Wchodzisz do Panelu Sterowania, później dźwięk,mowa i urządzenia audio, następnie klikasz dźwięk i urządzenia audio i w zakładce głośność, w tym okienku na dole (ustawienie głośników) klikasz zaawansowane, i w zakładce głośniki wybierasz "Słuchawki stereo".
Wiem że już problem rozwiązany ale może pomogę innym.
A więc ja też mam problem......
Tylko że je mam wejście z tyłu do słuchawek i czytając kom. wypróbowałam je...Ale i tak nie mogłam tego zorbić...
czy ktoś ma jakieś inne sugestie?
Będe bardzo wdzięczna
(Nie wstydzie się i walcie śmiało
Ja nie gryzę)
Dobra problem rozwiązany. Wystarczyło wejść w panelu sterowania w Menedżer Realtek HD Audio i tam w ustawieniach Wejście/wyjście audio kliknąć klucz przy napisie analogowy i odznaczyć drugą i zaznaczyć pierwszą opcje. Słuchawki podłączone są do wejścia z przodu.
Sprawdź, czy masz włączony albo czy nie jest ściszony na maksa głos w słuchawkach. I nie, nie nabijam się, sam tak miałem
Ale jak podłączasz z tyłu kompa to słuchawki działają?
Sprawdzałem w panelu sterowania w ustawieniach audio ( mam Windowsa XP z wyglądem Visty) i nic nie znalazłem...
Pogmeraj w ustawieniach dźwięku, zobacz czy porty z przodu są aktywowane.
Mam problem. Otóż podłączam słuchawki do wejścia z przodu komputera i nic nic słychać. Pomożecie??