Jak znajdę siłę to pojawą się tematy. Pierwszy post zawsze jest dłuższy i wymaga więcej "myślenia", więc pewnie będzie mały czasowy rozrzut między pierwszą osobą a ostatnią. Jako bonus, dla wszystkich, dzisiaj pojawi się wspólny temat achievementowy do czytania.
[Dodano po 6 godzinach]
Albo i nie. Nie mam siły. Do zobaczenia po świętach.
[Dodano po 7 dniach]
W bólach zrodziły się wszystkie tematy. Miałem ostatnio mniej czasu niż sądziłem, ale za to teraz już będzie regularnie. Sesję uważam za otwartą, a piątek za dzień pierwszych odpowiedzi. Życzę wszystkim dobrej zabawy.
[Dodano po 9 dniach]
Przykro mi, ale odpowiedzi będą dopiero jutro rano. Maeg, żyjesz?
[Dodano po 2 dniach]
Okej. Ze względu na nieodpisywanie i jak widać ogólne niezainteresowanie Maega dalszą grą, jego sesję uważam za zamkniętą. Fabuła, którą miała pociągnąć jego sesja będzie zrecyklingowana jako paliwo dla Milestone Topic i będzie się pojawiać stopniowo wraz z waszą grą.
[Dodano po 3 dniach]
Miałem trochę roboty, więc jest małe opóźnienie - a przez najbliższy weekend prawdopodobnie nie będę odpisywał. W zamian dostajecie update w Milestone Topic, chociaż właściwie jeszcze na niego nie czas.
[Dodano po 21 dniach]
Niestety, w ten weekend sesja będzie zawieszona - jesli będę odpisywał to nieregularnie, nie wszystkim i nie obiecuję, że w ogóle. Oczywiście, nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście Wy dalej pisali
[Dodano po 7 dniach]
Okej. Sesja się odhibernowuje.
[Dodano po 8 dniach]
Wesołych Świąt! Trzeba było przedłużyć nieobecność na po swiętach. Będę odpisywał jak będę miał czas, a po Nowym roku regularnie wszystkim.