O czym Pandemon nie wspomniał - relacje są traktowane jako normalne teksty, więc możecie dzięki nim również dołączyć do redakcji Można by powiedzieć "dwie pieczenie na jednym ogniu"
Rekrutacja do ekipy konwentowej - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Wbrew pozorom na południu jest mało. Najwięcej się dzieje w okolicach Poznania i Warszawy, czasem również Wrocław. Ale jeździć można gdzie się da.
Odezwij się do mnie na gg podane w profilu to omówimy szczegóły.
Rekrutacja wciąż trwa - im nas więcej tym lepiej
[Dodano po 6 dniach]
Nadal potrzebujemy chętnych. Dla zachęty dodam, że czekają dwie piękne wejścióweczki na Płockie Dni Fantastyki, a także na Mantikorę.
Szczególnie zależy mi na tej ostatniej, bo nie wiem czy dam radę tam być, a ktoś od nas by się jednak przydał
Zachęcam!
Odezwij się do mnie na gg podane w profilu to omówimy szczegóły.
Rekrutacja wciąż trwa - im nas więcej tym lepiej
[Dodano po 6 dniach]
Nadal potrzebujemy chętnych. Dla zachęty dodam, że czekają dwie piękne wejścióweczki na Płockie Dni Fantastyki, a także na Mantikorę.
Szczególnie zależy mi na tej ostatniej, bo nie wiem czy dam radę tam być, a ktoś od nas by się jednak przydał
Zachęcam!
Ma, niespecjalnie się udziela poza forum Faerunu, ale istnieje.
I hmm, racja z tą tematyką. Ale na południu i tak jest spore nagromadzenie tych konwentów, więc problemu być nie powinno. Najwyżej można zorganizować tak, że nawet jeżeli nie będziemy mieli wejściówek, to reprezentować i tak można, skoro się jedzie.
I hmm, racja z tą tematyką. Ale na południu i tak jest spore nagromadzenie tych konwentów, więc problemu być nie powinno. Najwyżej można zorganizować tak, że nawet jeżeli nie będziemy mieli wejściówek, to reprezentować i tak można, skoro się jedzie.
Użytkownik Maeg dnia wtorek, 11 października 2011, 21:59 napisał
To ja bym miał pytanie:
Czy skupiamy się na konwentach fantastycznych? Jeżeli nie, to lepiej, ale oczywiście można nieco pokombinować. Ale wstępnie myślę, że kumplem bylibyśmy w stanie te 3 konwenty bez problemu na rok załatwić (niewiele to i tak) i na południu grasować.
Możemy wstępnie nawet nadesłać relację z Nawikonu w ten weekend, akurat się wybieramy.
Czy skupiamy się na konwentach fantastycznych? Jeżeli nie, to lepiej, ale oczywiście można nieco pokombinować. Ale wstępnie myślę, że kumplem bylibyśmy w stanie te 3 konwenty bez problemu na rok załatwić (niewiele to i tak) i na południu grasować.
Możemy wstępnie nawet nadesłać relację z Nawikonu w ten weekend, akurat się wybieramy.
Na Nawikon sam się wybieram, choć patronatu narazie nie mamy (dopiero staram się załatwić).
Konwenty raczej fantastyczne - z powodu tematyki jaką zajmujemy się na forum raczej nie dostaniemy patronatu nad innymi.
Sam grasuję na południu, więc będzie mi milej grasować z wami - a kumpel ma konto na GE?
To ja bym miał pytanie:
Z Pyrkonów mogłabym pisać relacje, gdyby nie ten trzeci punkt w wymaganiach ; p
Powodzenia, mam nadzieję, że ktoś się zgłosi.
Powodzenia, mam nadzieję, że ktoś się zgłosi.
Postanowiliśmy na Dworze nieco szerzej otworzyć się na świat i jeździć na konwenty. Właściwie to ja postanowiłem, bo nikt inny się tam do tego nie pali - co nie zmienia stanu rzeczy, że propozycja została zatwierdzona przez górę.
W związku z tym - szukam chętnych osób do reprezentowania GE na konwentach (głównie na tych, nad którymi będzie nasz patronat).
Wymagania:
- możliwość wyjazdów na co najmniej trzy konwenty w ciągu roku
- zdolność i chęć do pisania relacji i/lub robienia zdjęć do fotorelacji (niekoniecznie swoim sprzętem)
- szeroko pojęta zdolność do wspólnej pracy (czyli krótko mówiąc - musimy się umieć dogadać i akceptować kompromisy)
Co oferujemy w zamian?
- darmowe wejściówki na konwenty z naszym patronatem
- dobrą zabawę
- szanse na rozwijanie swoich pasji we wspaniałym towarzystwie
Istnieje jeszcze jedno wymaganie natury formalnej - z reguły organizatorzy konwentów wymagają pisemnej zgody na nocleg od osób poniżej 14-go (rzadziej 18-go, choć też się zdarza) roku życia, więc ktoś, kto nie będzie w stanie się do tego zastosować niestety nie zostanie przyjęty do ekipy.
Chyba powiedziałem wszystko co należało... gdyby były jakieś wątpliwości to nie bójcie się pytać.
W związku z tym - szukam chętnych osób do reprezentowania GE na konwentach (głównie na tych, nad którymi będzie nasz patronat).
Wymagania:
- możliwość wyjazdów na co najmniej trzy konwenty w ciągu roku
- zdolność i chęć do pisania relacji i/lub robienia zdjęć do fotorelacji (niekoniecznie swoim sprzętem)
- szeroko pojęta zdolność do wspólnej pracy (czyli krótko mówiąc - musimy się umieć dogadać i akceptować kompromisy)
Co oferujemy w zamian?
- darmowe wejściówki na konwenty z naszym patronatem
- dobrą zabawę
- szanse na rozwijanie swoich pasji we wspaniałym towarzystwie
Istnieje jeszcze jedno wymaganie natury formalnej - z reguły organizatorzy konwentów wymagają pisemnej zgody na nocleg od osób poniżej 14-go (rzadziej 18-go, choć też się zdarza) roku życia, więc ktoś, kto nie będzie w stanie się do tego zastosować niestety nie zostanie przyjęty do ekipy.
Chyba powiedziałem wszystko co należało... gdyby były jakieś wątpliwości to nie bójcie się pytać.