W końcu jakieś konkretne informacje o tym dodatku.Elfka nawet mi sie podoba
ale za duzo jest łotrów w DA2.Varric, Isabela i Sebastian to co nie liczą się?
Cytat
Mark of the Assassin” doda kilka zupełnie nowych dialogów pomiędzy naszymi towarzyszami.
W porządku
.Lubię poczytac i posłuchać niektórych kwestii dialogowych między towarzyszami.
Cytat
Przemierzymy około sześciu nowych obszarów. Każdy z nich zawiera wewnątrz dwie / trzy lokacje. Niektóre tereny są „całkiem duże”.
Mam nadzieję że takie będą.Te małe lokacje są strasznie irytujace i ch przejście zajmuje góra z 10 minut a to dla mnie za mało.
Cytat
Dodatek wyciągnie z naszego wirtualnego portfela 800 punktów BioWare, czyli około 32 zł
CO?? Nie za drogo trochę Bioware? Zobaczę jak będe stał z poziomem gotówki to byc może DLC zakupię.
Cytat
No, ale dlc raczej dobrze się sprzedają, bo gdyby tak nie było to by ich nie robili, więc czemu nie miało by być tak samo z dodatkiem? A najlepiej to by zrobili, gdyby go zaczęli robić po naprawdę świetnym i udanym dlc, bo wtedy byłyby największe nadzieje, a gdyby się postarali to może wyszłoby coś bardzo dobrego
Tutaj porzuciłbym nadzieje na jakikolwiek dodatek do DA2.Znając życie będą tylko DLC i różne pakiety przedmiotów.DA2 jest zrobione w stylu ME2 ,więc moim zdaniem raczej żadnego większego dodatku nie będzie.Bioware marnuje tylko pomysły, które mogłyby być wykorzystane do stworzenia odzielnego dodatku jakim było Przebudzenie.Szkoda jest, że stosują taką taktykę a nie inną.