Fakt działa, Dzięki za pomoc
Mass Effect 2-Punkty Prawości - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Nie ostatnią, chyba przedostatnią. Zresztą, masz oczy? To poczytaj, jaką umiejętność rozwijasz. Wszystko jest napisane. Dla przykładu, Szutrmowiec po wybraniu 'Mistrzostwo ataku' otrzymuje:
Po rozwinięciu tej umiejętności do drugiego poziomu:
A po rozwinięciu do końca i wybraniu specjalizacji Czempion ma tak:
Cytat
Stopień 1
Zdrowie: +5.00%
Obrażenia broni: +3.00%
Czas regeneracji mocy: -3.00%
Heroizm/Egoizm: +20.00%
Zdrowie: +5.00%
Obrażenia broni: +3.00%
Czas regeneracji mocy: -3.00%
Heroizm/Egoizm: +20.00%
Po rozwinięciu tej umiejętności do drugiego poziomu:
Cytat
Stopień 2
Zdrowie: +10.00%
Obrażenia broni: +6.00%
Czas regeneracji mocy: -6.00%
Heroizm/Egoizm: +40.00%
Zdrowie: +10.00%
Obrażenia broni: +6.00%
Czas regeneracji mocy: -6.00%
Heroizm/Egoizm: +40.00%
A po rozwinięciu do końca i wybraniu specjalizacji Czempion ma tak:
Cytat
Zdrowie: +20.00%
Obrażenia broni: +9.00%
Czas regeneracji mocy: -15.00%
Heroizm/Egoizm: +100.00%
Czas trwania mocy: +15.00%
Obrażenia broni: +9.00%
Czas regeneracji mocy: -15.00%
Heroizm/Egoizm: +100.00%
Czas trwania mocy: +15.00%
Nie do końca skumałem...
Jak mam tą ostatnią moc w tabeli gdzie mogę rozdawać punkty,i ulepszę ją do 4 poziomu,to tam mam coś wybrać? Bo ja wybrałem Komandos...
Bo nie mogę rozkminić jak to działa...
Jak mam tą ostatnią moc w tabeli gdzie mogę rozdawać punkty,i ulepszę ją do 4 poziomu,to tam mam coś wybrać? Bo ja wybrałem Komandos...
Bo nie mogę rozkminić jak to działa...
Przykładowy artykuł o profesji w Mass Effect 2: http://gexe.pl/mass-e...56,Szturmowiec
Zjedź do opisu umiejętności 'Mistrzostwo ataku' i zobacz, jakie daje profity.
Zjedź do opisu umiejętności 'Mistrzostwo ataku' i zobacz, jakie daje profity.
I tak dalej nic mi nie mówi jak osiągnąć te punkty prawości... Generalnie po raz pierwszy słyszę o tym że po rozwinięciu umiejętności dodaje mi punkty prawości...
Każda klasa ma jedną umiejętność, której rozwijanie dodaje Ci punktów prawości i egoizmu. Ja osiągnąłem maksimum prawości mniej więcej przed misją zdobycia modułu Zbieraczy, po rozwinięciu tej umiejętności do końca i wybraniu wariantu (na poziomie 4), który dodaje bodajże 100% obecnego stanu.
Mam pytanie... Czy jest możliwe osiągnąć maksymalne punkty prawości w grze? Bo jeszcze dotąd nigdy nie ukończyłem gry z pełną Prawością... A nie mogę skminić, jak zdobyć wystarczająco punktów prawości, do misji lojalnościowej Jack... Bo wiecznie mam zablokowaną odpowiedź żeby załagodzić kłótnie... Może ominąłem kilka misji pobocznych czy coś?