[Akt.] Mass Effect 3 – screeny i przybliżona data premiery - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
I nie wiem o co chodzi Ci z Alenko. Na SB piszesz o dokopaniu mu, a tu wygląda, jakbyś go miała zaraz zjeść Dla mnie on jest neutralny.
Na mnie największe wrażenie zrobiła fotka tego Cannibala. Wygląda on tak Gears of War'owo. Oby na E3 BioWare ujawniło coś więcej na temat samej gry.
Uuuu, Alenko na tym screenie wyglada... *om nom nom*. I te presleyowe wlosy! Ech, przejde ME2 jeszcze raz, zeby miec sejwa, w ktorym nie romansowalam z Garrusem. Liara to widze prania od czasu dodatku Shadow Broker nie robila...
Andersona na Widmo? No... tego... on jest w radzie, wiec nie sadze, zeby go mozna bylo awansowac 'wyzej'. Nie mozna chyba byc wyzej od czlonka rady?
@Tokar, pisales juz o tych 'shock troops'? Bo nie pamietam. A wydawalo mi sie, ze czytajac twoje newsy, choc raz czytalam ze zrozumieniem.
Ehehe... Swoja droga, nie wszyscy sie ciesza z przesuniecia daty -> http://www.ripten.com...1/05/FUME3.png
Cytat
Zapraszam Szósty fakt w informacji - nie jest tego wiele, ale...
A o Cannibalu to jakoś nic nie kojarzę...
Koleś z pałką jest chyba z Cerberusa, bo na screenie nr 3 jest cała ekipa w identycznych pancerzach z symbolem "C1".
Z tą obsuwą to trochę kicha - będę rozdarty między grą a pisaniem pracy x]
Na drugim obrazku jest kapitan Anderson - potwierdzam
Cytat
To nie kosmiczni policjanci To oddziały specjalne Cerberusa tzw. „shock troops”, które zostały wysłane, aby zgładzić Sheparda. Panowie inspirują się technikami wojowników ninja, stąd te pomieszanie orientalnych klimatów z futurystycznymi
No i mała aktualizacja. Jeden nowy screen, jeden szkic koncepcyjny oraz przybliżona data premiery
Ta pałka ze screena 4 to chyba ogłuszająca jest, jakaś tak naelektryzowana.
No i czekamy na więcej informacji...
Na screenie 2 to, to chyba nie jest Anderson, nie?
Ten brzydki pan, co sztormuje na Sheparda na screenie 4 to jakas palke trzyma? 'Kosmiczny' policjant?
@Trzeci Kur - ciesze sie, ze nie tylko ja trzese gaciami przed huskami!
Ciężko jest w tym newsie napisać coś odkrywczego. Każdy pasjonat serii w końcu dobrze wie, że oprawa graficzna w „Mass Effect 3” będzie spełniała wszystkie współczesne standardy, narzucone przez bezlitosną branżę elektronicznej rozrywki. Nie jest też żadnym zaskoczeniem, iż Shepard z roku na rok wygląda coraz piękniej, a jego przygody są znacznie efektowniejsze i bardziej klimatycznie.
Oczywiście, o żadnej większej rewolucji nie ma mowy, aczkolwiek uznajmy to za ogromny plus, bo w końcu dobrze pamiętamy, jaki był efekt ostatniej insurekcji w świecie „Dragon Age”. Niech Kanadyjczycy dadzą sobie spokój ze zmianami tam, gdzie ich nie potrzeba.
W porządku, do rzeczy. Rosyjski serwis Igromania opublikował osiem nowych screenów z „Mass Effect 3”. No dobra, może nie są one pierwszej świeżości, gdyż niektórzy mogli je już oglądać na skanach różnorakich zagranicznych czasopism, aczkolwiek teraz możemy podziwiać te obrazki w znacznie wyższej jakości. Pamiętajcie, komfort i luksus przede wszystkim. Serdecznie zapraszam do naszej galerii.
[Aktualizacja, 04.05.11, 20:26]
Z ostatniej chwili. Liczyliście na skopanie tyłków Żniwiarzom jeszcze w tym roku? Jeżeli tak, to lepiej błyskawicznie zweryfikujcie swoje plany.
Jak zdradza Casey Hudson z BioWare:
„Dzisiejszego dnia możemy potwierdzić, że „Mass Effect 3” ukaże się w pierwszych trzech miesiącach 2012 roku. Obecnie koncentrujemy się na tym, aby tytuł ten okazał się największą, najśmielszą i najlepszą grą z serii, przy okazji upewniając się, że przekroczy ona oczekiwania wszystkich.”