Do piątku 27.05 wyjeżdżam na terenówki. Prawdopodobnie nie będę w stanie odpisywać.
Organizatorium 6 - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Przepraszam za chwilowy zastój, ale mój tryb życia zmienił się ostatnio na nocno-nocny i zdycham Mam nadzieję, ze jeśli nie jutro to w niedzielę poodpisuję wszystkim.
[Dodano po 2 dniach]
Darujcie, jeśli komuś nie odpisałem, ale i tak naraziłem życie i ostatnie siły Reszta odpisów jutro (dzisiaj) bankowo, jak wreszcie się wyśpię
[Dodano po 19 dniach]
zisiaj (sobota) raczej nie zdążę Wam odpisywać, odpowiedzi zapewne w niedzielę
[Dodano po 2 dniach]
Darujcie, jeśli komuś nie odpisałem, ale i tak naraziłem życie i ostatnie siły Reszta odpisów jutro (dzisiaj) bankowo, jak wreszcie się wyśpię
[Dodano po 19 dniach]
zisiaj (sobota) raczej nie zdążę Wam odpisywać, odpowiedzi zapewne w niedzielę
W archiwum gg spojrzyj ;P
Będziemy zaczynać zatem niebawem. Tylko Ati, czy mogłabyś mi jeszcze raz podesłać postać? Bo gdzieś mi się zapodziała, nie mogę znaleźć.
A dla mnie to "jak się czujesz na siłach". Ale byłabym niesprawiedliwa wobec tych, którzy nie grają w innych sesjach, więc dawaj!
Tiaaa.
Nie wiem jak inni, ale ja jestem.
Jako, że wszyscy z Was aktywnie biorą udział w innych moich sesjach (a niektórym dojdzie jeszcze sesja Dany'ego) i wiecie ile czasu spędzam na odpisywaniu Wam na bieżąco, pytam - czy nadal jesteście zdecydowani na tę sesję DA?
Ati zgłosi się dzisiaj do Ciebie po pomoc z postacią, bo ogólny szkic mam, ale nie wiem jakich szczegółów potrzebujesz.
Panowie dwaj grali ze mną wcześniej więc znają organizację sesji, Ati gra w FR i tam Organizatorium jest obszerniejsze, więc nie będę tu kopiował niepotrzebnie tekstu
Zasady te same - nos w swoją sesję, choć raz dziennie odpisać, o nieobecnościach i pytaniach ogólnych piszemy tutaj lub do mnie bezpośrednio.
Zagramy w czasie zaraz po zakończeniu DA:O, w jakim dokładnie miejscu - to zależy od Waszych postaci, na które jeszcze czekam.
Gdy tylko je dostanę, zaczniemy sesję, dam Wam znać.
Jeśli wszystko jasne - piszemy postacie i jedziemy.
Jeśli nie - piszemy tutaj.
Zasady te same - nos w swoją sesję, choć raz dziennie odpisać, o nieobecnościach i pytaniach ogólnych piszemy tutaj lub do mnie bezpośrednio.
Zagramy w czasie zaraz po zakończeniu DA:O, w jakim dokładnie miejscu - to zależy od Waszych postaci, na które jeszcze czekam.
Gdy tylko je dostanę, zaczniemy sesję, dam Wam znać.
Jeśli wszystko jasne - piszemy postacie i jedziemy.
Jeśli nie - piszemy tutaj.