Trochu mi się brzydnie koncepcja że smok to brzydki zły bebok którego trza ubić. Poza tym zwiastun prezentuje się bardzo dobrze i co najważniejsze wzbudza ciekawość i zainteresowanie gracza (przynajmniej u mnie), a o to właśnie chodzi w marketingu.
[The Elder Scrolls V: Skyrim] „Skyrim” - nowy zwiastun - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
I kolejna gra w której smoki to skończone lamy:/. Poza tym ok
Hmmm... podobuje mnie się to co obejrzałem :> Fajowska sprawa.
Noo teraz można na coś popatrzeć i jest świetnie a nie jakiś kawałek ściany i stary głos, choć to też było. Po tym mam ochotę zagrać, czuje się znów nerdem.
Świetny filmik! Nareszcie jakiś porządny gameplay i to w wielkim stylu. Mnie bardzo się podoba niewiele można mu zarzucić, nowy TES zapowiada się równie wspaniale jak każdy z poprzedników i oby okazał się równie wspaniały...
Cytat
Nie zgodzę się. Nie przypominam sobie RPGa, w którym głównym motywem jest misja samobójcza, na której w dodatku można na serio zginąć. I że zostało to naprawdę świetnie poprowadzone.
Widzę, że szykuje się kolejna dyskusja
![](/view/images/emoticons/default/smile.gif)
Cytat
Poza tym fabularnie "Mass Effect 2" to mielizna totalna
Nie zgodzę się. Nie przypominam sobie RPGa, w którym głównym motywem jest misja samobójcza, na której w dodatku można na serio zginąć. I że zostało to naprawdę świetnie poprowadzone.
Ale fakt, filmik ma wszelkie walory dobrego zwiastuna. Miażdży remake muzyki z Morrowinda w wykonaniu Jeremy-ego Soule-a.
![](/view/images/emoticons/default/smile.gif)
Cytat
Wszystko ładnie, fajnie i ślicznie, ale fabularnie żadna rewelacja. Znowu smoki...
Tego nie neguję, ale graficznie i klimatycznie powala, a sam gameplay wygląda arcysmakowicie. Jestem w stanie przełknąć schematyczność i patos, jeżeli będzie on podlany mieszanką starego, dobrego cRPG. Poza tym fabularnie "Mass Effect 2" to mielizna totalna, a zdaję mi się, że bawiłeś się przy nim znakomicie?
![](/view/images/emoticons/default/tongue.gif)
Poza tym oceniamy tylko filmik, a nie całą grę (na to przyjdzie jeszcze czas) - a ten wygląda świetnie. Jest dobrze zmontowany, graficznie prezentuje się pięknie, ma fantastyczną oprawę muzyczną, no i pokazuje to co trzeba. Jestem zdecydowanie na tak, zachęca mnie on do kupna.
Cytat
eee. nic ciekawego. a Tokar jak zwykle sika już w majty.
Żeby tylko!
![](/view/images/emoticons/default/tongue.gif)
eee. nic ciekawego. a Tokar jak zwykle sika już w majty.
Wszystko ładnie, fajnie i ślicznie, ale fabularnie żadna rewelacja. Znowu smoki...
Panie i panowie, wszyscy czekali na ten moment od grudnia zeszłego roku. Nie zamierzam psuć tego doniosłego wydarzenia, jakim jest pierwszy oficjalny zwiastun „The Elder Scrolls V: Skyrim”, ukazujący fragmenty prosto z rozgrywki, swoim grafomaństwem. Po prostu obejrzyjcie i rozkoszujcie się tym momentem.
Trwaj chwilo, jesteś tak piękna!