Jak piłka nożna może zepsuć przyjemność grania on-line? - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Wiktul,
Bardzo słusznie. Jak się nie chce ruszyć komuś tyłka sprzed kompa, to niech przynajmniej popatrzy, jak się to robi w najlepszym stylu, a neurony odpoczną przez półtorej godziny od expienia i l-klikania.
D N,
Gdybym grał tyle w piłkę ile w LOla, to pewnie podczas EURO oglądalibyście mnie z trybun na boisku.
Matthias Circello,

lol, league of legend, logo

Uśmiałem się. Na oficjalnej stronie League of Legends pojawiła się dziś nowa notka informująca graczy o możliwości problemów z dostępem do gry w dniu 23 lutego, czyli dla niedoinformowanych – dziś. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie powód tego ostrzeżenia, a mianowicie... transmitowane przez telewizje internetowe mecze Ligi Mistrzów.

Podobny problem pojawił się już wczoraj, jednak wtedy mało kto mógłby połączyć ze sobą te dwa fakty. A jednak. "Ponieważ chcemy, abyście byli dobrze poinformowani, ostrzegamy, że środowe mecze odbywają się w godzinach 19.30 – 23.00 i ponownie mogą wpłynąć na działanie gry. Monitorujemy sytuację i jesteśmy przygotowani by podjąć odpowiednie kroki, jeśli problemy powrócą." Jestem uspokojony, naprawdę. Ekipa Riot Games ostrzega, że mogą być problemy z połączeniem się z serwerem (żadna nowość), z rozpoczęciem gry już po połączeniu (żadna nowość), czyli ogólnie z całą funkcjonalnością gry (wspominałem już, że to żadna nowość?). Niemniej podkreślają, że nie mają wpływu na ilość stron i kanałów transmitujących środowe mecze – w to akurat wierzę.

Zastanawiam się czy inne gry również doświadczają takich problemów? Jeśli tak, to może dobrzy było by przeorganizować Ligę Mistrzów tak, żeby mecze odbywały się 5 dni w tygodniu. Dajcie spokój z graniem, idziemy kopać piłkę!

Wczytywanie...