League of Legends – Obniżka skórek - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Frey,
Ohh naprawdę młodzi z Was ludzie co nie pamiętają czasów, kiedy pojawiała się nowa tapeta (tylko jedna i beznadziejna) i robiło się o tym newsa i to z wielką pompą
Taramelion,
To pierwszy news o Lolu, więc informacja dobra. Będą ważniejsze i mniej ważne.
Ven'Diego,
Nie wiem po co ta burda i bezsensowna dysputa.
News to jak każdy inny. A jeśli będzie kolejna wyprzedaż, to o niej też napisze.
Pandora,
Nie marudy, tylko ja np. zwracam uwagę, jako czytelnik-tylko-i-wyłącznie, że jeśli piszecie o LoLu, to piszcie rzeczy istotniejsze od skinów, których wyprzedaże są cały czas ; p Wydaje mi się, że powinniście przyjąć to jako radę i sugestię, a nie jako marudzenie. >.>
Taramelion,
Matt, przestań marudzić. Redaktor może być czytelnikiem, czytelnik redaktorem. I to jest nawet całkiem zgrabne połączenie.
A skoro ten news dostał tyle komentarzy znaczy chyba że dobrze się stało skoro Ven napisał tym całym Lolu?
Tak jak kiedyś informowaliśmy o tapetach i concept artach z gier (np. wowa) czemu nie o tym.
Marudy po prostu.
Pandora,
Szkoda życia na marudzenie, tym bardziej, jeśli się na coś nie ma większego wpływu ; )
Frey,
Ja gram na amerykańskim serwerze
Po za tym każdy nowy patch coraz bardziej niszczy grę, nie umieją nic zrobić z balansem championów.
D N,
Z miłą chęcią spędzę jakiś sobotni wieczór w towarzystwie członków GE, grając w LOLa.
Matthias Circello,
Gramy... a raczej próbujemy. Bo Riot sobie leci w *&^#* na europejskich serwerach. ;p
Frey,
Też w Lola gracie? Niesamowite Trzeba będzie dział koniecznie założyć
D N,
Jakaś wspólna rundka?
Pandora,
E tam. pewnie ma rację i sam najlepiej wie, czego oczekują od newsów fani gry ; )
Matthias Circello,
Tar, z tego co pamiętam, to czytelnicy są od czytania, a redaktorzy od pisania. Jeśli się mylę, to mnie popraw.
Gość_*,
"więcej o samej grzem"?
Ven'Diego,
Skiny są Bardzo newsowe.
Pandora,
Jakbym wiedziała co o tym pisać, to bym nie szukała informacji na ten temat ; p Poza tym mam zamiar pisać o czymś innym.

Temat newsa wskazuje na news o skinach, nie grze, a skiny są naprawdę... Mało newsowe.
Ven'Diego,
Bez sensu?
News to news, nie każdy ma możliwość otwarcia gry, poza tym nie pisałem o samych skinach, ale napisałem nieco o samej grze, co może zainteresować potencjalnych graczy.
Taramelion,
@Sazanka - pisz więc o tym - bez problemu dostaniesz uprawnienia.
Pandora,
Też gram nałogowo ostatnio i uważam, że pisanie akurat o wyprzedaży skinów jest bez sensu : p Jak pisać o LoLu, to o nadchodzących, planowanych zmianach, nie o tym, co już jest - bo akurat skiny interesują tylko tych co grają, a o tym dowiadujemy się otwierając klienta gry : p

Za to chętnie poczytałabym jakie chempiony będą się pojawiać lub jak zaprojektować swojego, bo podobno jest taka możliwość. Albo jak konstruować buildy i co nowego w najbliższych patchach ; )
Matthias Circello,
Ja też, ale nie wiedziałem, że o tym piszemy. ) No cóż, też czasem coś wrzucę ;p
Wczytywanie...