Wesołych Świąt! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Ati,
Ja wiem, że już po świętach, ale kto wie. Może atak zombie przytrafi się w okolicach sylwestra?

Niemniej dla wszystkich gospodyń od gospodyni:
http://www.youtube.co...?v=0UqEhUm2B_8

Arcodes,
Zdrówka, szczęścia, pomyślności jednym słowem (właściwie dwoma) Wesołych Świąt! Zarazem rodzinnych jak i wirtualnych (przecież komputer też człowiek i miłość mu się należy za wierność).

Odnośnie większych spędów rodzinnych to też jestem przeciw. Te sztuczne uśmiechy, puste życzenia i schematyczne-coroczne pytania (jak tam w szkole, co u dziewczyny... bla bla bla) wrrr
Ati,
Ech, cenzura. Frey, to nie jest kwestia wieku tylko rodziny. Ja wiem, że jest tylko jedna i trzeba ją kochać, ale czasami się po prostu nie da.
Kiyuku,
Wesołych
Kresselack,
Zrobienia ogromu masy w czasie świąt, samych smacznych supli i zero opier...ania się.
Gość_Matthias*,
Wesołych Świąt.

Matt
Wiktul,
Jeśli myślisz, że myślę, iż Święty Mikołaj jest produktem Coca-Coli to "haha ". Miałem na myśli właśnie to, co dzisiaj postrzegamy jako tego pana.
Frey,
Ahh te narzekania na "rodzinne spędy". Może teraz Wam się to nie podobać, ale za kilka lat zmienicie zdanie, do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć zwyczajnie.

No i udanych Świąt Wszystkim

PS: Wiktul, Coca Cola nie jako nie stworzyła Mikołaja, lecz nadała mu wygląd który znamy obecnie.
Krix,
Eh nich będzie. Życzę wam przyjemnych świąt w gronie bliskich. Niech potrawy na wigilijnym stolę kuszą zapachem. Niech choinka obwieszona bombkami i łańcuchami pięknie świeci. Niech te święta będą takie jakie chcecie by były a Nowy Rok niósł dni radosne i obfite w spełnione marzenia i plany. Miłego grania.
Dany,
Wszystkiego najlepszego życzę Wam - redakcji i użytkownikom. Wielu prezentów pod choinką, smacznych potraw i mile spędzonych świąt w gronie rodziny.
krew_na_scianie,
Jak dobrze, że mnie wielkie spędy rodzinne nie grożą.. To wszystkiego dobrego z okazji świąt. Wszelkiej pomyślności, radości, zadowolenia!
Courun Yauntyrr,
A ode mnie życzenia Mrocznego Mikołaja, który ma prezenty także dla niegrzecznych dzieci. Czy GE było niegrzeczne i zasłużyło na nagrodę?
Wiktul,
Coś tam było o 12 potrawach... że niby jak się nie zje wszystkiego, to sraczka jest większa, czy coś...

A dla tych, którzy naprawdę chcą popsuć sobie święta:

SPOILER
Święty Mikołaj nie istnieje! Tego czerwonego dziada z brodą wymyśliła Coca-Cola! Hahahahahahaha!
Vitanee,
A ja życzę, żeby przybywało Wam gameexowiczów!
Ati,
Brrr... te rodzinne spędy to najgorsza część Wigilii.

I to nie było z Wigilią tylko pierwszym dniem nowego roku - "Jak spędzisz pierwszy dzień, tak później cały rok." Ktoś zna jeszcze jakieś fajne przesądy świąteczno-noworoczne?
Gość_*,
A jak się siedziało dzisiaj po północy z 6h to mam nadzieję, że to się liczy jeszcze na poprzedni dzień? Bo sobie zapomniałem, że już Wigilia :[ i teraz się boję, że spełnią się proroctwa mamy: "Jak spędzisz Wigilię, tak przez cały rok będzie, uuuu"
Wiktul,
I żeby nikomu do łba nie przyszło siedzenie dzisiaj przed kompem wieczorem z najnowszą częścią jego choinkowej "Superrozwalanki 6"! Dziś na tapecie ciotki, babcie, wujki, stryjki, dziadki, uszka, rybki i inne sprawy. Wszelkich no-lifeów, którzy byli niegrzeczni i ostatni rok życia przegrali w WoWy i tym podobne ukarze wirtualny Mikołaj.
Ati,
I jak najwięcej wygranych w naszych konkursach!

A sobie życzymy jak najwięcej Waszego wsparcia i aktywności, bo bez tego ani rusz!
Tamc.,

Witajcie, moi mili! Jako że do tego wyjątkowego wieczora zostało kilkanaście godzin, pragnę w imieniu wszystkich redaktorów, tworzących portal Game Exe, życzyć Wam wesołych Świąt Bożego Narodzenia.

choinka

Zgodnie liczymy na to, że najbliższe dni spędzicie w rodzinnym gronie, otuleni świątecznym ciepłem i tą magiczną atmosferą. Odetchnijcie głęboko i zregenerujcie swe siły, by z wielkim zapałem wejść w zbliżający się Nowy Rok. Pod pięknie przybranymi choinkami niech czekają na Was nie tylko komputery, fantastyczne gry czy wciągające po uszy książki, ale też spora dawka niekończącego się szczęścia i radości. My dziękujemy, że wiernie z nami trwacie, bo bez Was nie było by nas, dlatego raz jeszcze pragniemy wspólnie zawołać:

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!

... I jak najmniej odcisków od padów, klawiatur i myszek.

Redakcja Game Exe

Wczytywanie...