Vampire Translation Guide - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Courun Yauntyrr,
Póki co nic nie wiem, ale pewnie WW w końcu swoje plany ujawni. Trzeba być cierpliwym i śledzić doniesienia.
eimyr,
tl;dr

Ale skoro Tremere w Requiem to chyba intersystemowo. W takim razie nie wiesz aby, czy WW planuje jakieś dalsze nawiązania między sWoDem i nWoDem? Generalnie nWoD podoba mi się tylko ze względu na mechanikę, a od strony świata razi mnie brak międzypokoleniowej konsekwencji. zupełnie jakby zaczęli od nowa ten sam świat, tylko z mniejszym polotem...
Courun Yauntyrr,
Załączony link powinien zdradzić odpowiedź.
eimyr,
Zaaaraz. To jest do Nowego czy Starego WoDa?
Courun Yauntyrr,

Wydawnictwo White Wolf wypuściło specjalny dodatek, który powinien zaciekawić wszystkich fanów Świata Mroku.

vampire translation guide, white wolf

Vampire Translation Guide, bo to o nim mowa, pozwala mieszać klany w ramach różnych systemów Wampira. Na 52 stronach zawarto przydatne wskazówki adaptacyjne, dzięki którym zagramy Tremere w "Reqiuem" czy też Kapadocjanami w "Maskaradzie". Dzięki nim będziemy w stanie chociażby fabularnie wyjaśnić istnienie różnych frakcji w takich "Mrocznych Wiekach".

Za ten dodatek będziemy musieli zapłacić $0.99. Vampire Translation Guide można kupić pod tym adresem.

Wczytywanie...