ME3 - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Luk' vas Poland,
Przypuszczam że to nie jest screen z massa, pewnie ma to tylko podsycić fanów. Sam wygląd tego kogoś jest już inny, w massie to było wszystko dość futurystyczne, a tu faktycznie nasze czasy. Jeszcze gdzieś czytałem że przypuszczają Mass Effect w multiplayer.
Trzeci Kur,
Z drugiej strony ani broń, ani pancerz nie są typowe dla naszych realiów. Do tego wzorek na materiale pod pancerzem, tj. siatka sześciokątów kojarzy mi się z ubraniami w ME2, które nosiła choćby Miranda.
Jeśli to miałby być ME, lepiej by nie była to trzecia część - taka technologiczna "cofka" nie zwiastuje nic dobrego;p
eimyr,
No jacha.

IMO, to nie jest Mass Effect 3, a jesli już, to screen z jakiegoś filmiku - flashbacku. Broń na screenie wygląda totalnie inaczej niż w obu częściach ME, wygląda na bliższą aktualnie używanej broni palnej. Podobnie pancerz żołnierza nie jest typowo taki jak widzieliśmy w uniwersum. Mój wniosek? To spin-off osadzony w realiach albo flashback nawiązujący do nich - realiach konkretnie Wojny Pierwszego Kontaktu. Srogo się zawiodę, jeśli tak ma wyglądać codzienność w ME3, chyba że chłopaki naprawde solidnie to wytłumaczą.
Wczytywanie...