Diuna - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Tamc.,
Tej nocy skończyłem czytać i cóż mogę powiedzieć? Fantastyczna książka. Na koniec totalnie mnie rozbroiło i powaliło na łopatki jednym strzałem to, jak Alia rozprawiła się z dziadkiem.

Dziś kupuję kolejną część.
Crushnik,
Cóż w końcu i ja kupiłem Diunę, jestem w połowie i na razie całkiem, całkiem fabuła się rozkręca
Gość_Arcodes*,
@Lionel
Trudno się dziwić w końcu jesteś wegetarianinem

Książkę przeczytałem całą dopiero za drugim razem, gdyż jako dzieciak nie byłem w stanie strawić tej ilości stron z tak rozbudowaną fabułą. Filmy także są godne polecenia w szczególności dla osób, które nie lubią czytać grubych tomów
Lionel,
Jak byłem dzieckiem i puszczali ten film, to strasznie bałem się Barona Vladimira Harkonnena. Ohydna, gruba, lubieżna postać. A do tego ta akcja z krową nadal wzbudza we mnie obrzydzenie.
Amral,
Całkiem zachęcająca recenzja, niestety (albo stety) Diune czytałem już wiele razy:) Niemniej jednak zgadzam się ze słowami autora recenzji, iż jest to pozycja obowiązkowa dla fanów science-fiction.
nie wiem,
Też mnie to zachwyciło. A kolega z szarych czy z micka, czy skądinąd?
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją książki "Diuna"!

Recenzując swoją ulubioną książkę, narażamy się na pewne zagrożenia. Pochłonąwszy lekturę po raz dziesiąty, znamy każdy szczegół, każdą postać i każdego kleksa. Mimo to biorąc dzieło ponownie do ręki, znajdziemy w nim coś nowego, czego wcześniej nie dostrzegliśmy. Taka książka nie ma wad. A właściwie ma, ale zacierają się one z czasem, aby w końcu skutecznie zniknąć sprzed naszych oczu. Na całe szczęście pojęcie tego problemu to pierwszy krok do obiektywizmu, którym jednak postaram się kierować.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...