Popieram
![](/view/images/emoticons/default/biggrin.gif)
Dla szpiega wdowa to istny skarb. Kłopot jak zauważono jest tylko z amunicją ale jeśli masz celne oko to bez najmniejszych problemów poradzisz sobie w grze. Żmija co prawda jest sztbkostrzelna ale obrażenia nią zadawane są 3 razy mniejsze niż te u modliszki.Nie mówie już o wdowie. Karabiny szturmowe dla szpiega to średni pomysł. Jak będziesz grał kiedyś strażnikiem,adeptem lub inżynierem to wtedy bedziesz mógł wziąść pod uwage karabin szturmowy
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Zdecydowanie popieram eimyra. Dla szpiega bardziej opłaca się brać wdowe.
Dzięki za odpowiedź. Bardzo mi pomogłeś
![](/view/images/emoticons/default/biggrin.gif)
Moim zdaniem Wdowa. Według mnie Żmija to najgorszy ze wszystkich trzech karabinów. Wdową trafiasz raz i po kłopocie, tylko amunicję trzeba oszczędzać. Jak grałem szpiegiem, wolałem Modliszkę niż Żmiję, a Wdowa to taka modliszka do kwadratu.
Dzięki za szybką odpowiedź. A czy lepsza jest żmija czy wdowa dla szpiega? Pytam z ciekawości.
Warto. Wdowa to działo, które ma ogromną przewagę siły ognia nad innymi snajperkami. Szpieg nie potrzebuje za bardzo karabinu szturmowego, bo z daleka strzela z kampy, a z bliska poradzi sobie pistoletem maszynowym. Karabiny Szturmowe powinienes brać pod uwagę tylko jeśli naprawdę nie lubisz używać snajperki.
Witam
Jestem na statku Zbieraczy i mam problem co wybrać. Gram szpiegiem i zastanawiam się czy wziąć X-98d Wdowę czy obsługę karabinami szturmowymi. Czy warto brać Wdowę zamiast Żmiji?
Pozdrawiam.