Prośba o udpostępnienie savów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

eimyr,
Klasa nie ma znaczenia, bo rozpoczynając grę możesz ją zmienić
Gość_Cosmo*,
Klasa ma znaczenia ponieważ po zaimportowaniu postaci chcę zagrać tymi właśnie klasami A ze swoich saveów został mi tylko Adept dlatego przydałby mi się save z postacią, która podjęła podobne decyzje a która jest żołnierzem albo szpiegiem.
eimyr,
Klasa nie ma znaczenia, bonusy są takie same zawsze. Mianowanie do rady Andersona z powodu błędu nie jest importowane, decydujesz o tym na Kodiaku na początku gry. Ja nie mam takiego save'a.
Gość_Cosmo*,
Aaa i jeszcze takie mnie istotne szczegóły:

Ciało Nirali Bhatia oddane ojcu (obojętne jakim sposobem).
Koloniści na Ferros żeby byli żywi - im więcej tym lepiej.
Asari uwolniona po zabiciu Toriana.
100% gry

To takie mniej istotne elementy bo te na których mi zależy wymieniłem w 1szym poście. Te tutaj to takie miłe dodatki

Szukałem już takiego save'a na http://www.masseffectsaves.com/index.php jednak niestety nie mogę takiego tam znaleźć.
Gość_Cosmo*,
Witam
Mam ogromną prośbę o udostępnienie mi plików charakteru postaci albo save'a z ME spełniającego poniższe warunki:

Charakter: najlepiej ku dobremu, ale najlepiej tak żeby rangi w renegacie też były
klasa: zależy mi na 2 - żołnierzu i szpiegu
życiorys: w zasadzie obojętny - najlepiej ziemia i przetrwanie
romans: Ashley (przeżyła, Kaidan zginął)
Garrus w drużynie: tak
Wrex w drużynie: tak (przeżył)
Rada: zabita
Mianowany do rady: kapitan Anderson
Królowa Raknii: zabita

Reszta obojętne

Byłbym niezmiernie wdzięczny, bo chciałbym przejść żołnierzem/szpiegiem ME2 a chciałbym, żeby wymienione przeze mnie rzeczy zostały zaimportowane z ME.

Jeśli ktoś nie chce wrzucać na rapida to z przyjemnością podam maila.
Wczytywanie...