To nie jest do końca tak...
Prawość i Egoizm są liczone przez grę jako % wszystkich możliwych do zdobycia punktów DO MOMENTU W KTÓRYM JESTEŚ W GRZE. Oznacza to, że jeśli cały czas dawałeś odpowiedzi z gałęzi prawości, to masz 100% prawości przez całą grę, oraz jakieś 10-15% egoizmu, bo nawet w prawych odpowiedziach są zawarte egoistyczne rzeczy. JA nigdy nie miałem tego problemu - zawsze miałem około 80-90 % egoizmu oraz 30-40% prawości - często mogłem wybrać obie możliwości. Nie mam pojęcia skąd chłopaki wytrzasnęli to 100%, ale na pewno nie jest to wartość prawdziwa. Być może dla ścieżki Prawości, dla Renegata jestem absolutnie przekonany, że nie jest to 100%. Jak mówię, nigdy nie miałem 100% i zawsze mi się udawało je pojednać Renegatem.
Generalnie tak, możesz odzyskać jej lojalność, ale będziesz do tego potrzebował więcej punktów, w ten sam sposób. Spróbuj porobić misje poboczne, a potem wrócić do rozmowy.
Chciałbym jeszcze nadmienić, że jeśli robisz cały czas zadania z głównego wątku, olewając poboczne, to możesz się obudzić z ręką w nocniku, nie mając potem czasu, żeby je zrobić