Planeta Lorek - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

eimyr,
Aaaaleś się nastrzelał... Podziwiam samozaparcie.

Tak poważnie, skanowanie w poszukiwaniu anomalii odbywa się w kilku etapach.

Najpierw, wchodząc na planetę, słyszysz "anomaly detected".
Następnie twój skaner minerałowy zaczyna wariować i co sekundę czy jakoś robi takie "PIK".
Na celowniku od skanera masz białą kreskę, która pokazuje, w którą stronę masz przesuwać celownik.
Szukasz, nie strzelając, do momentu aż znajdziesz białą kropkę. Wtedy jeden strzał załatwia sprawę i pokazuje się menu, gdzie możesz wylądować.

Mogły nastąpić jedne z rzeczy:
1. Wcześniej przypadkiem odkryłeś już tę anomalię, ale nie zwróciłeś uwagi. W takim przypadku wyjdź w ogóle z planety, podleć na nią jeszcze raz i w obok przycisku "skanuj" będzie "ląduj".
2. To jakiś dziki burak w grze. Wczytaj jakiś wcześniejszy save i gotowe.
3. Już raz lądowałeś na tej planecie. Niestety nie można odwiedzać ponownie lokacji z anomalii.
Gość_czarki3*,
witam tem mam straszny problem z ta planeta tyle ze ogladalem filmiki na youtube wystrezlilem sam nie wiem ile sond i nic mi sie nie pokazuje a planeta wyglada jak ser...
diabollos,
Faktycznie, trzeba dokładnie skanować do momentu aż się pojawi większy biały punkt na skanerze. Dziękuje za pomoc.
Tokar,
No dokładnie, też mi się tak wydaje Anomalii szukasz podobnie jak minerałów - tyle że na "celowniku" pojawia się taka biała linia, która wyznacza kierunek miejsca, gdzie znajduję się dana anomalia. Gdy będziesz wystarczająco blisko, pojawi się biały punkcik na planecie, a wtedy wystrzeliwujesz sondę i ukazuje Ci się opis miejsca lądowania :~) No i Shepard bierze tyłek w troki i lecisz misje.
Matthias Circello,
Nie mam teraz jak odpalić gry, ale może po prostu musisz za pomocą skanera odnaleźć `anomalię` na planecie i dopiero wtedy będziesz mógł wylądować?

Taki strzał na szybko.
diabollos,
Witam effectomaniaków. Proszę o małą pomoc, jak wylądować na planecie lorek? Mam tam polecieć po jakiegoś kolesia, a ale za ni chuchu nie mogę tam wylądować. Z góry dziękuje.
Wczytywanie...