dzis wybieram sie na Kolysanke MAchulskiego! koleszka byl na walentyki to gadal ze sie nasmial za wszystkie czasy:D zobaczymy! Słyszałem, że nie grają tego filmu w Multikinie. Jak dla mnie spoko i tak nie chodzę do tych multipleksów. Sama komercha. Już jakiś czas temu je zbojkotowałem i chodzę tylko do małych kin. Przynajmniej nie czuję, że cało miasto siedzi mi na plecach.
Kołysanka - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Tak byłem wczoraj stary w kinie !Myślałem że nie wyrobie ze śmiechu Teksty są wręcz niesamowite !Machulski ma głowę do komedii !Polecam !
obejrzalem film przedwczoraj, sala nie byla wypelniona do ooporu, ale chyba tylko dlatego ze byla godzina 13:00 hie... mimo wszystko byla niezla brecha na sali... jeden moment mi tak utkwil, ze jak se przypomnne do dalej smiac mi sie chce
Może byc spoko film !Wybieram się do kina z moją ukochaną bo zblizaja sie Walentynki !Uważam że dostarczy nam niezapomnianych chwil !W koncu Machulski jest mistrzem KOMEDII !!!
slyszal ktos o nowym filmie Machulskiego?? www.kolysankafilm.pl jak na moj gust, moze byc calkiem dobry ubaw na tym filmie... sadze ze warto bedzie skoczyc w walentynki na ten film. Do tej pory najlepszą komedią Machulskiego był Kiler. Zastanawiam się czy Kołysanka pobije rekord oglądalności Kilera. Trailer wskazuje na to, że tak