Jubileuszowa aktualizacja działu Dragon Age! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Matthias Circello,
Oczywiście, że tak. Zacznij od zarejestrowania się na łamach GameExe, potem skontaktuj się ze mną przez PW. Będziemy działać.
Gość_Sebciooo911*,
Kontynuując moją poprzednią wypowiedź chciałbym zapytać czy mógłbym wam pomóc w dalszym rozwoju tego działu?
Matthias Circello,
Jasne, planujemy metodycznie poszerzać zasoby działu. Dzięki za miłe słowa!
Gość_Sebciooo911*,
Bardzo dobra robota z tą aktualizacją. Choć przeszedłem tą grę kilka razy wiele rzeczy z tej aktualizacji jest dla mnie nowe. Mam nadzieję że częściej będziecie aktualizowali ten dział. Pozdrawiam.
Matthias Circello,
Recka pojawi się na dniach.
Gość_Sebo250*,
Fajnie, ale nadal brak recenzji
Matthias Circello,

Tak jak obiecywaliśmy Wam w tekście na stronie jubileuszowej, konkursy to nie jedyne niespodzianki, które przygotowaliśmy dla Was na nasze 6 urodziny. Kolejną z nich jest wielka aktualizacja działu Dragon Age: Początek! Zasoby działu wzbogaciły się o dokładnie 31 artykułów poświęconych przeróżnym zagadnieniom gry, takim jak bestariusz, lokacje czy wiedza o świecie, do którego przenosimy się wraz z Szarymi Strażnikami.

Będziecie mieli okazję przeczytać o bestiach takich jak Genloki, Głębinowce, Wilkołaki czy o potężnych stworach pokroju Matki Lęgu i Arcydemona. Dowiecie się też nieco o różnych lokacjach ze świata Thedas, nie tylko tych znajdujących się na terenie Ferelden. Mowa tu o Imperium Tevinteru, ziemiach rasy Qunari, Złotym Mieście, Warowni Strażnika i innych. Na koniec dane Wam będzie zatopić się w artykułach poświęconych Stwórcy, Andraste czy Dawnym Bogom.

Mamy nadzieję, że nie oderwiecie się zbyt szybko od czytania.

Wczytywanie...