Zanim uda ci się znaleźć pierwszy znak chasyndów, potrzebujesz dziennika Ribiego, który pozwoli ci je odnajdywać. Dziennik leży wewnątrz skrzyni w obozowisku niedaleko wejścia do lokacji.
Skrytki, kryjówki, schowki - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Gdzie jest ten pierwszy znak chasyndów dokładnie? Bo próbuję na tym drzewie które jest oznaczone białym "x" ale nic się nie dzieje
A ja też mam zapytanie, tyczy się ono kręgu przywołań, ukrytego w pomieszczeniu obok za leżącymi półkami. Wie ktoś może jak wygląda ten rytuał 4 stopnia? A i od razu zaznaczam, że tą grę przechodzę na ps3 ale nigdy nie udało mi się jej porównać z pc, poza tym, że ma domowy słabiej wygląda.
Hej mam pytanie o ten klucz do skrzyni w Denerim na placu targowym... po wykonaniu wszystkich zadań zleconych nam przez Slim'a, mogę mu oddac Łzy Andrasty i dosta kasę lub powiedzie mu, że idę dostarczyc je do Zakonu... ale żadnego klucza nie dostałam!!! Może to jakiś bug, lecz już chyba ze 100 razy przeszłam Dragona i non stop nie mogę go zdobyc!!! Plis help me;)
I tu masz rację! WYDAJE CI SIĘ!
Owszem i wydaje mi się źe dość dokładnie
Przeczytałeś ten temat tak à propos?
Gdzie jest ten smok? Przeszedłem tą gre juź kilka razy i nigdy go nie znalazłen...
Uhhh... to szkoda, ale może magiem to zrobię, bo jeszcze nie wykonałem nim tej misji;)
Z tego co pamiętam... przeminęło z wiatrem...
Co do smoka w Orzammarze w Sali Tronowej to jeśli wykonałem główny quest i jest tam już król to zabicie tego smoka i zdobycie tego Wiecznego Miecza już przepadło? Czy moge w jakiś sposób to jeszcze "odkryć"?
To chyba to ale jak grasz wojem to gdzie mam znaleźć tego gościa? Tak to on Cię zaczepiał. Pierwsze zadanko było z magazynem. A włąśnie jak zdobyć hasło to tego pokoju w zamtuzie? Nie mogę go otworzyć
Chyba nie chodzi wam o te skrzynie z zadania Fala Przestępstw (patrz punkt Master Tilver)?
Też się z tym męczę...
Zawsze mnie intrygowało to jak otworzyć skrzynie w Denerim na targowisku (wymagany jest klucz). Jest to chyba ostatnia rzecz którą nie odkryłem w DA
Znalazł ktoś sposób?
Znalazł ktoś sposób?
Jeżeli coś jest zestawem, to taka informacja widnieje w jego opisie. "wraz z XXXXX daje premię do XXXX" czy coś w ten deseń. Do znanych (prawdopodobnie są to wszystkie) zestawów zalicza się Zestawy DA:O i Zestawy DA:A.
U hareena w twiedzy czuwania możesz nabyć płytową zbroję muszlową. Jest całkiem przyzwoita ale nie kompletna. Wiesz czy istnieje reszta jej części?
Grałem. Jaki?