Cytat
Troszeczkę to nie doładu, mimo tego, iż i tak nie odpowiedziałaś mi na większość pytań. Ale pomińmy...
Ano i pewnie owszem. Niestety jestem na etapie powtórek maturalnych z matematyki, które wysysają moje i tak wątpliwe umiejętności w prowadzeniu forumowych dysput.
Nie oceniam źle nieśmiałych. Nie-nie. Mnie chodzi bardziej o brak własnego kręgosłupa, paraliż społeczny i wygodę bycia pod czyimś przywództwem. Coś w ten deseń, cholera wie co mam na myśli, skoro sama nie umiem teraz tego napisać ;p
Mówisz, że nie ma czegoś takiego jak brak charakteru? Nie zgadzam się z tym, ale wolno każdemu mieć inne zdanie.
Cytat
Już nie chce mi się tego drążyć, bo i tak, nie będzie miało to wpływu na Twoje postrzeganie.
Moje postrzeganie jest skomplikowane i sądzę, że nie pojąłeś go słusznie w stu procentach. Trudno. Jednakże Twoja wola.
Cytat
No wiesz, nikt nie ma takiej paszczy jak Ty.
Niby tak. Choć można na to spojrzeć w inny sposób - ja nie mam takie paszczy jak inni ;p
Cytat
Jak bardzo Fajna według Ciebie jesteś w skali od 1 do 100.
No tak. Napiszę za mało - stwierdzisz, że jestem fałszywie skromna lub zakompleksiona. Napiszę za dużo - że narcyz. Cóż, spróbuję.
Czuję się odpowiednio fajna. Ani za dużo, ani za mało. Sądzę, że mieszczę się gdzieś pomiędzy 50, a 60 punktem skali, którą mi narzuciłeś. Choć oczywiście bywają dni kiedy czuję sie naprawdę mało-fajna ;p
Cytat
Czym jest według Ciebie zatem miłość?
Miłość. Lepszego (czy raczej gorszego) pytania nie mogłeś zadać. Miłości nie da się zdefiniować, co już wielokrotnie stwierdzano - po prostu jest. Dla jednych objawia się zapachem róż, a dla innych z kolei lekkim muśnięciem dłoni. Kiedy przychodzi przewraca nasze życie do góry nogami. I trwa, czy jest dobrze czy źle, po prostu trwa aż do wypalenia.
Możesz napisać, że znów nie odpowiedziałam na Twoje pytanie/a, ale nie jestem w stanie po prostu.
Cytat
Kto według Ciebie bardziej zatruwa życie? Domorośli filozofowie czy ludzie próbujący prowadzić poważne rozmowy przez forum?
Jedni i drudzy, choć z tymi drugimi jest tyle łatwiej, że można po prostu nie odpisywać albo nie czytać danych tematów ;p
Cytat
A żeby nie było offtopu, bliżej Ci do trolla czy do flamera?
Sądzę, że do żadnego z nich. Choć jeżeli bym już musiała wybierać to bliżej mi raczej do trollingu ;p