Miło się znaleść w śmietance fanów gier i nie tylko.
Zakończyliśmy IV serię Konkursów Wiedzy - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
GameExe spełnia marzenia.
Ale reflex ;p
Pierwszy raz w życiu coś wygrałam. O KUR--
Jestem taka szczęśliwa, chciałabym podziękować mojej mamie, mojemu tacie, mojej siostrze...
Jestem taka szczęśliwa, chciałabym podziękować mojej mamie, mojemu tacie, mojej siostrze...
w końcu coś wygrałem , a smycz i kubek mi się przydadzą koszulke chce XL:P
Przed chwilą skończyłem rozdawać odznaczenia. Jeśli komuś nie przyznałem jakiegoś odznaczenia, niech zgłasza mi to PMką.
Podziękujmy też twojemu dilerowi, za to, że sprzedał ci taki towar, po którym uwierzyłeś, że masz jakieś fanki.
No i gratuluję zwycięzcom, czego przed chwilą nie zrobiłem
No i gratuluję zwycięzcom, czego przed chwilą nie zrobiłem
Chciałbym podziękować mojemu sensei, który nauczył mnie sztuki walk forumowych, mojej mamie i babci bez których nie uzyskałbym tejże nagrody. Dziękuję też wszystkim moim fankom.
:* Marud, jesteś kochany. Ale to naprawdę nie męczy Koniec OT. Jak ktoś już gratulował, to spadać z tego tematu
Ej, nie męczcie Kressa o jego wiek. Niedługo ma te swoje 18... które zmienia tyle, że trzeba wydać kilkadziesiąt złociszy na debilny kawał plastiku, a alkohol i szlugi sprzedają tak samo
Napisałem "pub"? Przecież to jasne, że chodziło mi o sklepik szkolny. Inteligentny człowiek z miejsca by się domyślił
Co ty w pubie robiłeś? Soczek zapijałeś?
No, Strażnik, to mnie wkurzyłeś. Już się chwaliłem jednej lasce w pubie, że mam Puchar Mądrości za Baldur's Gate...
Nastąpi małe opóźnienie, odznaczenia zostaną przyznane najpóźniej w niedzielę.
Enemir mamy tylko XXXL...
Odznaczenia i pagony przyznam dzisiaj. Gratuluję serdecznie wygranym.
Już Szajt raczył mi na gg pogratulować No cóż... dwa konkursy wygrane, a i tak nie zdobyłem niczego co by mnei w pełni usatysfakcjonowało. Kubek na studia się przyda jednak xD A koszulka oby minimum XL xD
[EDIT] A pagony itp. to gdzie?!
[EDIT] A pagony itp. to gdzie?!
Kucze no, a tak liczyłem na pamiątkowy długopis...
Tylko nie zapomnijcie wysłać swoich danych, bo nie będzie nagród Gratuluje