Och, ach, mnie się też podoba
GameExe.pl w nowych szatach! - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Super.
No jo ;d A co kami, przyjeżdżasz?
My po babsku w Paradoxie opijem, nie dziewczyny? ; >
Opijanie oszczędźcie do Polconu, wtedy opijemy w większej grupie
Na kami czekać z opijaniem, lalki
Brawo chłopcy, czapki z głów
Brawo chłopcy, czapki z głów
Eni wybacz :* To akurat spontanicznie wyszło ;>
My jeszcze opijemy
My jeszcze opijemy
Cou a ty jeszcze na modemie lecisz?
Tylko gdyby się szybciej wczytywało
Czekałem wczoraj do północy, by móc zobaczyć to cudo. Dziś, gdy już nie jestem zaspany, mogę powiedzieć, że prezentuje się naprawdę świetnie. Teraz aż chce się pisać, by ładny layout był ładnie uzupełniony.
Naprawdę dobra robota.
Naprawdę dobra robota.
Ale się wystraszyłem, jak włączyłem stronę . Myslałem, że pomyliłem linki. Tak jokos teraz inaczej, trochę potrwa aż się przyzwyczaję, niemniej jednak dobra robota.
Faktycznie, nie zauważyłem
@Kresselack - własny layout mają tylko podstrony w naszym serwisie, zwykłe działy nie zasługują na ten przywilej. Ponadto nie tylko Wiedźmin ma podstronę ale i Drakensang http://drakensang.gexe.pl/
Dlaczego tylko wiedźmin ma własne, inne tło?
Może być. Nic genialnego, chociaż tchnęło w GameExe nieco świeżości. Przyzwyczaiłem się już do tej mrocznej czerni Podziwiam pracowitość i gratuluję.
Może być. Nic genialnego, chociaż tchnęło w GameExe nieco świeżości. Przyzwyczaiłem się już do tej mrocznej czerni Podziwiam pracowitość i gratuluję.
Cytat
Pieprzyć półnagie tancerki - nowy lay w ubraniu to coś znacznie znacznie lepszego
Polemizowałbym z tym stwierdzeniem
Tak czy siak odświeżenie było potrzebne i dobrze, że w końcu udało się doprowadzić do końca tą, zdawałoby się, niekończącą się kwestię. Nowa szata prezentuje się nad wyraz dobrze (szczególnie świetnie prezentują się dwie podstrony) i jest bardziej funkcjonalna od starszej wersji. Co za tym idzie - więcej opcji mogących uatrakcyjnić nasz serwis dla potencjalnego czytelnika, jak i sponsorów, bez których rozwój i progres jest praktycznie niemożliwy To niewątpliwie cieszy.
W skrócie - dobra robota.
Oj tam, zaraz pieprzyć. Kochać, Ati, kochać. ;p
ach, ładno, ładno, ładno! ;>
Ati, opiłaś? beze mnie?!
Ati, opiłaś? beze mnie?!
O ja Cię panowie graficy! Byle więcej takiej pracy. Ja już opiłam nasz nowy ciuch. Mega, mega, mega.
Pieprzyć półnagie tancerki - nowy lay w ubraniu to coś znacznie znacznie lepszego ;p
Pieprzyć półnagie tancerki - nowy lay w ubraniu to coś znacznie znacznie lepszego ;p
Półnagie tancerki mają właśnie prywatną imprezę ;p
A poważnie - całkiem, całkiem. Duży plus. Brawo dla ekipy!
A poważnie - całkiem, całkiem. Duży plus. Brawo dla ekipy!
A gdzie zimny szampan? Gdzie półnagie tancerki? No nic, i tak się cieszę. Ciekaw byłem zwłaszcza tych podstron i muszę stwierdzić, że wyglądają bardzo ładnie. Zmiany zdecydowanie in plus.