Game Exe zdobywa kolejną galaktykę – dział Mass Effect ląduje na stronie! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

(eternal) Dylanjuh,
Hmm postaram się napisać jakieś porady(taktyki) dla poszczególnych klas, może jakąś ciekawostkę ze świata gry... Kurde znowu przesiedzę w Kosmosie paręnaście godzin
Matthias Circello,
Zgłoś się do któregoś z dworzan na PMkę, jeśli interesuje Cię praca dla GE.

Jasne dla mnie jest, że nie piszemy publicznie o naszych planach co do działów, jednak każdy członek redakcji doskonale wie, co w trawie piszczy. A droga do Złotego Lwa, wbrew pozorom, wcale nie jest trudna.
(eternal) Dylanjuh,
A tak na marginesie: czy pomysł na tworzenie tego działu był tajny? Czy może coś przegapiłem? B. chętnie bym coś do niego naskrobał o rasach, świecie itp.
Tokar,
O przepraszam, ja tu wyrażam swoją opinię!
Matthias Circello,
A chcecie % za spam? ;p
Tamc.,
Dzięki, (eternal) Dylanjuh. Wszystko poprawione.
Ven'Diego,
Oby tak dalej, dobra robota panowie. Kolejny dział cieszy
(eternal) Dylanjuh,
Dostrzegłem kilka błędów w zakładce talenty: Deszyfrakcja? w mojej wersji jest deszyfracja, Mistrzowska Bariera pochłania 1000 obrażeń, a nie 700(może zmienił to jakiś patch?). W zakładce Towarzysze w opisie Liary podano, że ma na imię... Tali. A wymagania to macie z kosmosu chyba
Medivh,
[6] Kolejny dział cieszy. Dobra robota panowie, oby tak dalej

Dział prezentuje się naprawdę ładnie
(eternal) Dylanjuh,
Kolejny dział cieszy. Dobra robota panowie, oby tak dalej.
Pozycja Wiedźmina w rankingu na najlepsze RPG poważnie zagrożona.
Lavo,
Dobra robota panowie, oby tak dalej. Kolejny dział cieszy
Tokar,
Kolejny dział cieszy. Dobra robota panowie, oby tak dalej :'d
Taramelion,
Kolejny dział cieszy. Dobra robota panowie, oby tak dalej
Courun Yauntyrr,
Kolejny dział cieszy. Dobra robota panowie, oby tak dalej
Tamc.,

Pragnę uroczyście poinformować, że dzisiejszego dnia portal Game Exe zasiliła potężna armia artykułów, tyczących się gry Mass Effect. Trójka naszych dzielnych i pracujących w pocie czoła redaktorów, w składzie Ammon, Tamc. oraz Matthias Circello, dołożyła wszelkich starań, by przygotować specjalnie dla Was tę pokaźną porcję wiedzy.

logo

W naszym świeżutkim dziale znajdziecie nie tylko szczegółowe opisy każdej z ras, listę możliwych do zdobycia osiągnięć, rozpisane klasy i talenty występujących w grze postaci, ale również wszystkie pojawiające się bronie oraz ulepszenia. Co więcej, nie zabrakło też tablicy doświadczenia czy listy towarzyszów, którzy umilają nam grę.

Serdecznie zapraszam do zapoznania się z wszystkimi artykułami o Mass Effect!

Wczytywanie...