[Icewind Dale II] Kody - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_*,
Żaden z kodów mi nie wchodzi, mam eXtra Klasykę 2 płytową!
porfirion,
W głównym katalogu z grą (rozumiem, że chodzi o Icewind2.ini). Po uruchomieniu w notatniku pod [Game Options] wpisujemy w oddzielnej linii Cheats=1 i zapisujemy. W sumie jest to mechaniczne wykonanie tego, co powinno się stać automatycznie po zaznaczeniu "Włączenie konsoli oszustw" w Konfiguracji.
Gość_lol*,
gdzie jest ten plik .ini ???????????????????????? pomocy

Większa ilość wykrzykników wcale nie sprawi, że szybciej dostaniesz odpowiedź - Med
Courun Yauntyrr,
Próbujesz majstrować nie w tym pliku, co trzeba. Tamten .ini powinien chyba mieć opcję "otwórz za pomocą" i wtedy wybieramy notatnik.
Gość_kuba*,
Jak wchodze w konfiguracje i daje ok to wyskakuje mi: Unable to write D\gry\Icewind Dale2\ Icewind Dale2.ini. ?
Gość_gosc*,
Da się te kody na przedmioty uruchomić na IWd2 z extra klasyki bądź legend rpg,wystarczy w folderze z grą znaleźć plik .ini otworzyć notatnikiem i pod game options wpisać Cheats=1 i zapisać, potem postępujemy zgodnie z instrukcjami powyżej i gotowe,ważne przy kodach na przedmioty pamiętać o ctrlaltdelete:CreateItem("kod przedmiotu")
Gość_ziomek*,
Hmm a czemu nie ma czarow dla druida?
Gość_Gość*,
Dzięki sorry że tak późno ale odechciało mi się grać ale z pieniędzmi i doświadczniem racja
Medivh,
Gdzieś w menu Start, zapewne w zakładce Black Isle.
Gość_*,
Gdzie jest program konfiguracyjny?
Kresselack,
Spróbuj takich wariacji jak spacja przed "move" albo brak cudzysłowu okalającego nazwę lokacji.
Medivh,
Masz Icewinda z eXtra Klasyki? Kody opracowywałem na wydanej dawno temu pudełkowej, dwupłytowej wersji gry. I tam na drugiej płycie znajdowały się te lokacje. W eXtra Klasyce Gold cała gra znajduje się na jednej płycie, więc może i jakieś odnośniki się poprzestawiały. Prawdopodobnie i kody na przedmioty nie będą działać. Za to pieniądze i doświadczenie powinny śmigać. Z góry powiem, że nie mam pojęcia jak sprawić, żeby działały.
Gość_Gość*,
ctrlaltdelete:movetoarea(''AR4001'')
Medivh,
A jak wpisujesz taki kod?...
Gość_gość2*,
ja nie mogę się tereportować do innej lokcji
Medivh,
A podaj przykładowo, jak wpisujesz jakiś kod na przedmiot.
Gość_aaa*,
mam pytanko czemu kody ze stworzeniem przedmiotu nie dzialaja:/
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z kodami do gry "Icewind Dale II"! Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...