Cóż, solucja ogólnie niezła, choć brakuje kilku przydatnych rozwiązań i nie zawsze jest całkiem ścisła z grą.
[Gothic II] Gothic II - solucja - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
stary dzienki bo bvez ciebie bym nie przeszedł rozdziału 6 i 5 bo nigdy nie patrzyłem na mape morska wyspy irdorath
po 1 nocy w górniczej doli jak jestes w rozdiale 4 to łowcy sa tam gdzie lodowa czesc doliny ale jak wchodzisz to nie uzywaj runy tylko idz i spotkasz tam gdzie biffa reszte łowców a nauczyc usuwac luski moze cie nauczyc ten koklo goscia w lekkim pancerzu łowcy
Łowcy potem przenoszą się w różne miejsce, część będzie w jaskini przy głównej rzece blisko zamarzniętej części doliny. Gorn np. siedzi pod drogą prowadzącą do Twierdzy i pomaga nam się do niej dostać. A Diegiem można się dostać tylko od strony Nowego Obozu, trzeba przejść koło podziemnego grobowca (weterani Gothic 1 wiedzą o co chodzi) i zejść na dół i potem iść przy Starej Kopalni drogą na przełęcz
Bo potem łowcy smoków przenoszą się gdzie indziej. Idź najlepiej do Talbina i gdy wyjdziesz z jego obozowiska to w skręć w lewo. Łowcy będą w jaskini.
Pomocy! W IV rozdziale obok Biffa nie mam innych łowców smoków!! Ominąłem jakiś dialog?(gram bez solucji w 95% gry)
Pozdro
Pozdro
Bo masz go zaprowadzić nie do zamku na na górniczje dolinie tylko do zamku w Korhinis;p a tekst jest taki bo prowadzisz go w kierunku orków. jak coś pisze pomoge
Jest napisane, że da radę wyprowdzić Diega z GD. I nawet mam takową misję... TYLKO, ŻE GDZY CHOĆ TROCHĘ PÓJDĘ W KIERUNKU PREZEŁĘCZY ON WYJEŻDŻA Z TYM SWOIM "textem" - "Ty mnie wogóle ni słuchasz! Nie zbliżaj ssię do zamku!"!! Wie ktoś jak go tam doprowadzic?
idź wciąż na zachód od wykopalisk Magów Wody
nie mogę znaleźć grobowca Quahodrona
Zapraszamy do zapoznania się z solucją gry "Gothic II"! Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!