Tylko Soucre'sy i 255 statsy, HP PLUS i MP PLUS i po weaponach
[Dodano po chwili]
No znam pare sekretów na wszystkich płytkach. Ale każdy sekret musi zostać odkryty na danej płytce!!!
Nie mogę ich zdradzić, bo kumpel by na mnie użył Omnislash.
PS: Skończył akademię ninja w Japonii z black masumune. To normalnie morderca jeśli ktoś go zdenerwuje :<
Mam twój numer GG
Na odkrywaniu tych sekretów jest niezła zabawa
Pozdrawiam.
Szukający szczęścia.
[Dodano po chwili]
Ruby też cienias.
KOTR + W-SUMMON i po nim
Jak będzie miał 3-ci raz macki w ziemi To Life 2 + all i mega-elixir. Na Mp clouda i hp, które weapon odbierze . Najlepiej z HP Absorb a u np:. Cid'a Mime z Mega-all jeżeli ktoś był w PÓŁNOCNYM KRATERZE/LIFESTREAM'U Lub ominslash na atak 255 + same mime materie
NP:. Ultima weapon i Precious watch
M-C/A M-C/A M-C/A M-C/A /\\//\\//\U-W M-Mime C/A- Counter attack
M-C/A M-C/A M-C/A HP-MP /\\//\\//\P-W HP-HP PLUS
MP-MP PLUS
I weapon leży...
The End
I dostajesz gold chocobo.
Ale daj mu tylko 20 reagan i 20 syliks Green's
Bo utyje i nie będzie mógł biegać
sorcerer < Ultimate End - czyli Knights Of The Round
Ale nie wiem czemu QUADRA MAGIC nie działa na KOTR ???
[Dodano po chwili]
Użytkownik Deunan dnia Mar 29 2007, 10:47 AM napisał
Takie bronie/zbroje potrzebne są tylko do nabijania AP materiom i zazwyczaj mają za mało slotów, by używać ich w poważnym starciu. Na weapony idzie się już wypakowanym, może nie na całego, ale ja w tym sensu nie widzę. Walki zabierają zazwyczaj 10-15 minut tylko ze względu na castowanie długich summonów, osobiście oglądanie kilku KOTRów z rzędu uważam za potwornie nudne.
Po prostu nie podchodzę do tego już z takim "entuzjazmem", wierz mi, że w FF7 widziałam już wszystko, co się da zobaczyć i nie przeżywam na szpilkach tych kilku minut walki z wielkim blaszakiem, na którego wystarczy jakiś tam schemat. I nie jestem z tych, co jarają się przejściem Morrowinda w jak najkrótszym czasie. I to jeszcze na debug mode...
Po prostu nie podchodzę do tego już z takim "entuzjazmem", wierz mi, że w FF7 widziałam już wszystko, co się da zobaczyć i nie przeżywam na szpilkach tych kilku minut walki z wielkim blaszakiem, na którego wystarczy jakiś tam schemat. I nie jestem z tych, co jarają się przejściem Morrowinda w jak najkrótszym czasie. I to jeszcze na debug mode...
[post="57023"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
No znam pare sekretów na wszystkich płytkach. Ale każdy sekret musi zostać odkryty na danej płytce!!!
Nie mogę ich zdradzić, bo kumpel by na mnie użył Omnislash.
PS: Skończył akademię ninja w Japonii z black masumune. To normalnie morderca jeśli ktoś go zdenerwuje :<
Mam twój numer GG
Na odkrywaniu tych sekretów jest niezła zabawa
Pozdrawiam.
Szukający szczęścia.
[Dodano po chwili]
Ruby też cienias.
KOTR + W-SUMMON i po nim
Jak będzie miał 3-ci raz macki w ziemi To Life 2 + all i mega-elixir. Na Mp clouda i hp, które weapon odbierze . Najlepiej z HP Absorb a u np:. Cid'a Mime z Mega-all jeżeli ktoś był w PÓŁNOCNYM KRATERZE/LIFESTREAM'U Lub ominslash na atak 255 + same mime materie
NP:. Ultima weapon i Precious watch
M-C/A M-C/A M-C/A M-C/A /\\//\\//\U-W M-Mime C/A- Counter attack
M-C/A M-C/A M-C/A HP-MP /\\//\\//\P-W HP-HP PLUS
MP-MP PLUS
I weapon leży...
The End
I dostajesz gold chocobo.
Ale daj mu tylko 20 reagan i 20 syliks Green's
Bo utyje i nie będzie mógł biegać
sorcerer < Ultimate End - czyli Knights Of The Round
Ale nie wiem czemu QUADRA MAGIC nie działa na KOTR ???