Uwielbiam grać każdą gildią ale wybrałem magów mimo mojej miłości do magii i miecza jednocześnie. Magowie po prostu mają moim zdaniem największy klimat. Nie jestem osobą wierzącą ale klasztor jest w takim miejscu i jest tam taka atmosfera że ciężko się nie zastanawiać czy Innos nie istnieje w pewnej formie na prawdę.  
                    Droga Życiowa - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Najemnik->Łowca smoków. Najemnicy z powodu G1 i klimatu. A łowcy smoków bo to są kozacy.
                    Jak dla mnie oczywiście Nowicjusz -> Arcymag... Magiem gra się cudnie, ma fajne czary, zadania w klasztorze też mi się podobały... No i Paladyni to sobie mogą Magowi:)
                    O kurde przez przypadek wziołem paladyna.Ale wole Łowców Smoków.
                    Obecnie Mag ;] Zobaczę czy to prawda że są cholernie potężni na końcu gry ;]
                    Mag Ognia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Ja wybrałem maga ognia, gdyż jak dotychczas tylko nim grałem i nie narzekam, ale do tej gry bardziej pasuje najemnik, nawiązuje do G1 
                    Mag Ognia  

na końcu gry rozwalasz 6 orków jednym czarem (lubie go tez za szaty-są proste bez jakichś tam bajerów)
                    na końcu gry rozwalasz 6 orków jednym czarem (lubie go tez za szaty-są proste bez jakichś tam bajerów)
Najemnik (Lee, Gorn...) Znajomi mocni wojowie 
 Choć jako Łowca nie za bardzo ale innej drogi nie ma 
Łowców lubię za zbroje i przyjaciół dużo ;p
A co do magów to koniec gry mają taki banalny
 Ostateczna walka 3 czary i po smoków 
 W sumię najbardziej lubię grać Łowcami ale 
A wiesz jak fajnie sie sieka orków i innych Świętym Katem
 W końcu Paladyni to Wojownicy Innosa a Magowie nauczyciele Nauk 
Kolejność bez znaczenia
 Minimalnie lubię Bandę na farmie Onara 
                    Łowców lubię za zbroje i przyjaciół dużo ;p
A co do magów to koniec gry mają taki banalny
A wiesz jak fajnie sie sieka orków i innych Świętym Katem
Kolejność bez znaczenia
Ja przeważnie gram łowcą smoków..huh
                    Zawsze jestem łowcą smoków lub magiem ognia ale tym razem postawiłem na najemników.
                    Ja głosowąłem na łowców Smoków i Najemników!!!Są tam najciekawsze zadania i wogóle lubię lee. 
                    Ja zagłosowałem na najemników (ze względu na lee) choć magowie ognia też od nich nie odbiegają
                    Magowie mają dużo many a siłe,zręczność i życie mogą miksturkami nadrobić.Mag ma najlepsze czary dostaje Aure Inossa tylko szkoda,że mag nie ma jakichś fajnych kosturów
                    Ja zostanę przy magach 
 moja ulubiona ścieżka od jedynki 
 potem dopiero paladyni a na końcu łowcy smoków.
                    Ja najbardziej lubię paladynów, bo mają czary i świetnie walczą.
W następnej kolejności są Magowie.
A najgorszą dla mnie ścieżką są łowcy smoków.
                    W następnej kolejności są Magowie.
A najgorszą dla mnie ścieżką są łowcy smoków.
Ja osobiście wybrałem ŁS bo wolę tłuc się na miecze topory itp.
                    No nie wiem... 500 many w ogniu walki kończy się często wrednie szybko 
A co do tych dróg... W sumie, wiadomo: mag jak w magii, łowca jak w walce, a paladyn to coś pośredniego z bardzo dobym pancerzem ;p
                    A co do tych dróg... W sumie, wiadomo: mag jak w magii, łowca jak w walce, a paladyn to coś pośredniego z bardzo dobym pancerzem ;p
ja tez kiedys mialem taka akcje jak Ty
a many mozna miec ponad 500 to raczej nie zabraknie predko w walce
                    a many mozna miec ponad 500 to raczej nie zabraknie predko w walce
Niestety pod względem rozwoju postaci, w Gothicu raczej dużego wyboru nie ma. Wojownikiem będziesz bardzo dobry w jakichś mieczach, będziesz miał zbroję paladyna, więc nie możesz powiedzieć, że dobrego wojownika naprawdę trudno uwalić. Po prostu później wszyscy są dobrzy. Magiem też masz oczywiście zaklęcia na końcu najlepsze i szatę arcymaga.
A co do bryły lodu, to nie wiem jak wy, ale ja miałem z nią buga. Gdy ktoś mnie zamroził, np. golem, to po odmrożeniu nie mogłem się ruszyć i musiałem ładować grę ponownie.
                    A co do bryły lodu, to nie wiem jak wy, ale ja miałem z nią buga. Gdy ktoś mnie zamroził, np. golem, to po odmrożeniu nie mogłem się ruszyć i musiałem ładować grę ponownie.